maanantai 29. elokuuta 2011

Älä unohda rihmastojasi!

Ei unohdeta niitä juuria! Varsinkaan sienirihmastoja. Pongasinpas tuossa menneellä viikolla hyvässä kunnossa olevan 2 ed. Örkkicodexin Sotavasarasta. Itse en vuoden -94 aikoihin vielä tiennyt Hammereista saati edes figuureista tuon taivaallista, olinhan silloin jopa viiden vuoden ikäinen. Koin kuitenkin jonkinlaista kansalaisvelvollisuutta hankkia tämä muiden kirjojen rinnalle. Figuurikulttuurihistoriallista arvoahan tällä on ja tämän päivän rahassa maksoin tästä postikuluineen 11,50 EUR. Kohtuullista sanoisin!

 
Örkit rokkas ja rollas ysäriaikoinakin!
Ajan väriteemat <3

perjantai 19. elokuuta 2011

El Fiesta-minipäivitys

Tästä päivästä lähtien Gringo-päivityksen tunnistaa tästä merkistä:
Okei, ei mitään suuria tällä kertaa, kuin vain napit ovat saaneet basetuksen ja hieman stuffailua sieltä täältä käsien ja aseiden rakosiin. Vielä tavaraa kantoon pojille selkään, niin alkaakin olla pohjamaalauksen vuoro. Tämä ryhmä on ns. terapiaprojekti, joka opettaa minut maalaamaan muitakin värejä kuin sinistä ja ehkä aina välillä ottamaan vähän rennommin ne armeijalistojen teot.




maanantai 15. elokuuta 2011

"¡Oi! ¿Donde esta el WAAAAAAAGH?" X 9

Gringoja on nyt tarpeellinen määrä kohta puoliin kasassa. 9 kpl Gringoja, huonoissa kuvausolosuhteissa, josta voitte syyttää vain minua itseäni. Peluutin näitä tällaisinaan tänään Furinjia vastaan 1500 pisteessä. Olen yllättynyt mitä Gringot saivat aikaiseksi: 10x ryhmä kaikilla upgradeilla, 3 ammo runtilla ja painboylla lisäksi warphead liitettynä ryhmään sai pistetililleen seuraavan määrän nappeja:
  • 6 Dire avengeria warpheadin frazzle-blastiin
  • Farseer kaatui instakillinä liialliseen määrään str 6 laukauksia. (kiitos, 5 ed. wound allokaatio)
  • Shakettivat yhden Wave Serpentin
  • Tappelivat pari vuoroa kuutta (6) Howling bansheeta vastaan, voittaen
  • Kaatoivat 2 War walkeria, onnistuttuaan saamaan aseisiinsa AP1:sen
  • Warphead täräytti Zzapin Falconin holo-fieldin läpi tuhoten sen
  • Lopuksi Gringot viimeistelivät jo valmiiksi haavoittuneen Karandrasin pois kentältä
Suorittivat nämä tai ei, hauskaa ne olivat alusta loppuun. Aina vähintään pari kolme käteen sulavaa asetta per kierros, muutama 'ere we gon saattelema taktinen kirurginen isku ja yllätyksellistä suoritusta myös lähitaistelussa.Warphead (jatkossa ehkä jopa kaksi?) on kyllä ehdoton lisä tähän poppooseen.

"¡Oi! ¿Donde esta el WAAAAAAAGH?" x9



tiistai 9. elokuuta 2011

Visiitti Tampereelle ja figuilua BMOP:in jälkeen

Best Miniature of Pori II (BMOP) on tosiaan saanut päätöksensä ja sijoituksia näkee näppärästi vaikka täältä. Olen tyytyväinen Obadian saavuttamaan 3. sijaan.

Jälleen kerran maalaaminen sai aikaan hetkellisesti sen, että nyt on vaan pakko tehdä lisää kitbashausta tasapainottamaan rankan kilpailutyön jälkeistä aikaa.

Tässä esimakua minun tulevista Flash Gitseistäni nimeltään Gringo Gitz. Ase kuvastaa täyteen pumpattua snazzgunia, elikä shootier, more dakka ja blastier upgradet. ;)

"¡Oi! ¿Donde esta el WAAAAAAAGH?"
Aseen keskirunko tarvitsee vielä jotenkin peittää ja jonkinlainen Gitfinda on loihdittava.
Selässä on vararumpulipas ja varustesalkkuja.
Lisäksi, viime perjantaina kävimme tyttöystävän kanssa Tampereella. Eksyimme minun tahdostani Fantasiapeleihin, josta tarttui mukaan impulssiostoksena GW:n watchtower Empire in Flames-kampanjaa varten. Lisäksi paremman puoliskon tahdosta päädyimme Tamperelaiseen "Harraste"-harrastekauppaan. Astuttuamme sisään, molemmat keräilivät leukojaan lattialta järkyttyessään tavaran määrästä. Kaupan nettisivut eivät ole kaksiset, mutta sivujen yhteystiedot-osiosta voi saada erittäin huonon ja pienen kuvan siitä kuinka paljon tavaraa kaupassa oli. Sanoin kuvaillen pienoismalleja oli kaikissa kokoluokissa lattiasta kattoon, monilta eri valmistajilta. Märklin-rautatieharrastajia ei oltu jätetty huomiotta, eikä laivanrakentajiakaan. Maaleja löytyi Tamiyan purnukoista aina Vallejon Model Coloriin.

Harraste-kaupasta tarttui mukaan jotakin sammalta. Vielä ei ole selvillä onko tämä aitoa vai keinotekoista.
6 euron laivan ruori oli kallis mutta sai aikaan minussa sellaisen pakonomaisen ostotarpeen, että oksat pois. Mitä tästä mahtaa tulla? :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...