maanantai 24. syyskuuta 2012

Salamander Scout -maalausteemakokeilu

Iik! Mitä tämä värikylläinen suttu on blogissani? Missä tuttu bitsin harmaa sävy? Ilmeisesti se on testinappi Sniper Scouteilleni. Nähtyäni muistaakseni heinä- tai elokuun White Dwarfissa Ultramarine -armeijan jossa scoutit oli maalattu muusta armeijasta poiketen, taidan haluta itsekin samaa. Eli tiedustelijat eivät saa pirteää vihreää niskaansa vaan taktista harmaata ja maastoutuvaa lehtivihreää. Olkasuojuksen aion maalata perus "Snot green"-sävyyn, mutta tarkk'ampujien tapauksessa kaikilla sekään ei näy. Mitä sanotte? Jos joku muistaa, että hörisin joskus tekeväni Ensimmäisen Komppanian Liskomiehiä, niin oikeassa olet. Ajattelin vain että Vulkanin johtama veteraanijoukko tarvitsee myös tiedustelua riveihinsä ja hän on lähes Inkvisitiomaisella otteella lunastanut itselleen ryhmän tai pari suoraan Salamandereiden muista komppanioista.

Harmaat varusteet ja vaatteet on lyöty aikalailla lukkoon, mutta mitä sanotte vihreästä kivääristä ja holsterista?
Kommenttia naamioviitasta?

tiistai 18. syyskuuta 2012

Salamander Sternguard kitbash madness

"The Codex Astartes names this maneuver as Steel Rain. We will descend upon the foe, we will overwhelm them ...we will leave none alive."

 Pari Drop podia on ollut kokoelman syövereissä kokoamattomana jo jonkin aikaa. Nämä tulivat uudelleen vastaan Syysinventaariossa, joka on yhä luonnollisesti kesken, mutta aika hyvällä mallilla. Sprue-kehikoita on kannettu tyhjinä roskiin ties millainen vuori, puhumattakaan pahvipakkauksista. Ehkä... joskus.

Kun kohtasin Drop Podit jälleen, päätin että ne saavat luvan päästä kasauspöydälle. Tämän jälkeen mietin mitä haluaisin peluuttaa podien sisällä, niin olihan sitä väkerrettävä ryhmä Sternguardejakin. Pari unetonta yötä ja figuurit ovat tässä pisteessä. Jälleen, lisää harmaata muovia sen loputtoman maalausjonon perälle.

Toivottavasti pidätte konversioista. Ryhmään kuuluu siis Voimanyrkki-kersantti, neljä combi-melta-veteraania, yksi tavallinen bolter-veteraani ja kaksi raskas liekinheitin-spesialistia.

"We have placed numerous beacons, allowing multiple, simultaneous and devastating defensive DEEP STRIKES..."
"...DEEP STRIKES!"

torstai 6. syyskuuta 2012

Syysinventaario

Tästä se taas lähtee. Keräsin kokoon kaiken, siis ihan kaiken. No en ihan kaikkea, mutta kaiken mikä ei ole vitriinissä tai hyllyllä. Tarkoituksenani on saada harrastus vähän järjestelmällisempään muotoon, ja kaikki bitzit saavat luvan irrota sprueistaan ja löytää tiensä lajittelubokseihin mallia uistinlaatikko. Rasittavaa bitsien irroittamista ja lajittelua on tehty nyt parin päivän ajan. Katsotaan kuullaanko minusta lisää enää ikinä. :D

Lähtöasetelma, 13 vuotta hoardaamista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...