perjantai 31. tammikuuta 2014

Cpt. Ste'V Rog'Ersh

Pelikaupalla on Porissa jälleen maalauskilpailu ja aiheena armeijan komentaja. Palautuspäivä olisi huomenna. Aina olisi vähän hiottavaa, mutta nyt saa luvan riittää. Figu meni palautukseen.

Tämä konversio on pyörinyt pitkään pöydällä maalaamattomana. Idea tähän figuun on ihan suoraan jonkun ulkomaisen figuttajan blogista, mutta en ikävä kyllä löydä enää linkkiä siihen jotta voisin näyttää inspiraatiokuvan. Bloggaajalla oli samaan tyyliin moottoripyörä joka on juuri hallitsemattomasti ilmalennossa ja kapteeni on syöksymässä sen selästä urhokkaasti taisteluun. Itse lisäsin sitten lähinnä tähän konseptiin vasaran, popkulttuuriviittaukset ja törmäämisen aidan pätkään.
Shield Eternal (made of Vibranium of course ;) )




 Tämä tulee näkemään pelejä super-suorittajan roolissa eli Chapter Master kaikilla herkuilla. :)



KardEdit: Furinji ystävällisesti löysi tuon inspiraatiokuvan josta puhuin.




maanantai 27. tammikuuta 2014

Forgeworldilta uusia Salamandereita?

Jonkin aikaa sitten Forgewordilta pukkasi ulos mahtavan näköisiä ja personaallisia Iron Hand-chapterin edustajia. Nyt näyttää siltä että Forgeworld on tällä hetkellä työstämässä Salamandereita 30k-pelisarjaansa.

Tämännäköiset sankarit kulkevat Heresy-ajan 40k-pelissä. Internet uumoilee että nämä ovat Pyroclasteja. Kuvassa Thunder hammer, vaikkakin Pyroclastit ovat liekinheittimen käyttäjiä. Johtohahmo mahdollisesti?

Forgeworldin omassa blogissa julkaistu WIP, ulkonäkö on hyvin samanlainen ylläolevan artworkin kanssa.
Hypin jo riemusta kun FW julkaisi uusia olkapääsettejä liskosotureille aikaisemmin. Auta armias kun näitä yksitöitäkin tulee aikanaan myyntiin.

Vaikka nämä ovatkin taustatarinassa menneiden aikojen yksiköitä ja ulkonäköjä, mikään ei estä Salamander-pelaajia hyödyntämästä näitä nykyajan peliversiossa veteraaneina yms. muina upeina yksiköinä. En malta odottaa kun tiedän näistä lisää ja mitä muuta Salamandereille on tulossa. Horus Heresy ajan kirjoissa on Salamandereille Pyroclastien ohella myös ainakin Terminaattoriyksikkö.


torstai 16. tammikuuta 2014

ProTip: Thin your paints

Nyt jotain kevyttä ja ohennettua. Klikkaa linkkiä:

http://www.youtube.com/watch?v=m3p_VuPIS2c

Juuri itsekin tuli vahingossa jätettyä ohennukset liian vähälle. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...