maanantai 21. heinäkuuta 2014

Total Cup 2 -voitto


Kävin haistelemassa Ritareilla vähän turnausskeneäkin. En olisi vielä muutama kuukausi sitten ikinä uskonut että lähden turnaukseen näillä veijareilla, saati että menisin vielä voittamaan.

Kuvia ja fiiliksiä turnauksesta voi katsella facebook-albumistani
*KLIKKAUS*



Ritarit ovat edistyneet huomattavasti viime kuvista, mutta vielä on työtä jäljellä. Turnausvoittoa enemmän vielä mieltä lämmitti että kanssapelaajat äänestivät ritariarmeijani päivän parhaaksi. :)

tiistai 15. heinäkuuta 2014

The Star Spangled Noble

Sunnuntain deadline painaa sen verta päälle, etten ehdi bloggailemaan ylimääräisiä. Tässä tiiseri. Ritarit olisi tarkoitus siis saada jonkinlaiseen kuosiin sunnuntaihin mennessä. Ei toki missään nimessä valmiiksi mutta noh "kuosiin", siten että kehtaa esitellä kentällä.

The Star Spangled Noble


keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Crimson Commander - Knight with Power fist


" Ja vanhin on kaikista Maltan Hiram
komentaja punainen, hän
tuntee schwartzschildin kehien salat
ja neutronitähdet ja kefeidit
hänen reittejään matkaamme salatuita
kuin haamuina avaruuksien
me iskemme syvään pian kadoten taas
joskus pelkokin meitä kavahtaa "

Aika esitellä Neljäs ritari: Crimson Commander. Innoitus ritarin varustamisesta power fistillä lähti ihan tästä tutorialista. Myöhemmin jälkikäteen tuosta nyrkkiajatuksesta ammensin sitten CMX:n huikean scifilevyn, Talvikuninkaan teemaa. Lähinnä vain väriteema tulee ottamaan vaikutteita tästä videosta ja laulunsanoista.

Sormet ovat paloiteltuja teelusikan varsia. Varsien alla on aikaisemmassa bloggauksessa näkyneitä sprue-pätkiä.
"Pultit" ovat pieniä koristehelmiä jostain askarteluliikkeestä. Helmet ovat valmiiksi puolikkaita, joten mitään halkomista tai muuta kikkailua ei ole tarvinnut tehdä.
" Sulkee luomettomat silmänsä, avaa komposiittinyrkkinsä, ja pientä valkeaa kiveä, hän hieroo ja hymyilee hiljaa." - nämä sanat tulivat mieleen, ja päätin nimetä ritarin Crimson Commanderiksi. Väriteema tulee olemaan punavoittoinen ja todennäköisesti vähän luunväriä ja mustia ruutuja.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...