lauantai 10. joulukuuta 2011

WIP-projekti n:o 235135: SM Rhino, Toimivat kattoluukut

Joo joo, en saa koskaan mitään valmiiksi asti kun mielenkiinto seuraavaan projektiin loikkii karkuun kuin aropupu venäläistä metsästäjää. Tein sen kuolettavan virheen, että menin ja tilasin itselleni joululahjaksi Maelstromista Space Marine Mega Forcen vuosimallia 2011. Tuokaan ei vielä riittänyt vaan tarvitsi lisätä ostoskoriin yksi Assault Terminators-rasia, sekä Razorback. Kaikki tämä vain sen takia, koska "oli niin halpaa kun -16% jouluale". Olen heikko. Kyseiset tavarat eivät ole vielä saapuneet, onneksi.. Figuurit veisivät varmasti lopunkin koulunkäyntiin tarkoitetun ajan.

Tietysti hyppääminen kaiken Demoniuden ja Örkkiyden keskeltä lojalisti-kultapoikien kauniiseen ja siloposkiseen rivistöön ei tullut ihan täysin puskista. Pieni poika minussa on aina haaveillut palaavansa joskus takaisin myös Space Marineiden pariin. Kun 13 vuotta sitten harrastuksen aloitin ostamalla 3. sääntölaitoksen aloituslaatikon, kannessa komeili Black Templarit. Muutaman mustaksi maalatun teknoritarin jälkeen tajusin, että Salamanders on se minun juttuni. Fluffi kuulostaa omaan korvaan kivalta ja Green is Da Best. ;)

Nyt tämä varomaton uudelleen lämmittely alkaa MK2 Rhinon kasaamisella. Täytyy sanoa, että 13 vuotisen harrastukseni aikana, en ole koskaan tällaista uuden mallista rhino-runkoa vielä kasannut. Tuntui mukavalta ja helpolta!

Olen heittänyt sekaan vähän vanhemmasta MK1 -mallista etupeltiä, niin saadaan vähän improvisoitumpi ulkonäkö, mikä mielestäni kelpaa Salamantereille, jotka minun armeijani taustatarinoissa joutuvat paljon luottamaan kenttäkorjauksiin ja Techmarineiden luoviin patenttivirityksiin, koska toimivat aina siellä kaukana jossain paremman huollon saavuttamattomissa.

Vielä, minua kiehtoo ajatus siitä, että Rhinon kattoluukut voisi liimata avonaisiksi josta voisi laittaa sitten Melta -asetta käyttäviä liskosotureita tulittamaan ohikulkijoita. Kuitenkin, jos ja kun Rhinon sisällä ollut jalkaväki tulee ulos, tankin ulkonäkö muuttuu hölmöksi. Siksi, kiitos tyttöystävän nukkekotiharrastuksen, pieniä toimivia saranoita!

Yleisilmettä, Luukusta roikkuva Techmarine saa todennäköisesti Stalker pattern tyyppistä Boltteria kouraansa.
Saranat on liimattu superliimalla, mutta aion vielä asentaa noihin naulareikiin jotkut sopivat ruuvit/pultit.
Kattoluukut ääriasennossa. Koska luukusta ampuvat miehet eivät ylettyisi edes tähystämään tankin lattialta, veikkaan että teen jonkinlaisen jakkararatkaisun johon saa juurikin sääntöteknisestikin sen kaksi Mariinia.
Olen raaputtanut alkuperäiset saranat kokonaan pois.


Tulipas kokeiltua ensimmäistä kertaa samalla videokuvaa ja sen lataamista sinätuubaan. Kas näin:


2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää. Pääsee sisätilatkin oikeuksiinsa jos päätät maalata ne. :) Tosin noihin mutterireikiin voisi jotkut rivetit heittää tai sitte tukkia kolot vaikka greenstuffilla että näyttäisi siltä että noi saranat on pultattu tai hitsattu kiinni. Mutta mahtavaa työtä muuten!

    VastaaPoista
  2. Kiitos,
    Kyllä on tulossa tosiaan mutteria/pulttia reikiin. :)

    Ja tuota rhinon katto-osaa ei ole vielä liimattu kiinni joten sisätilojen sutiminen onnistuu helposti. ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...