tiistai 24. huhtikuuta 2012

Liskojen tilannekatsaus Tauon jälkeen

Puuh, pitkä aika taas bloggailematta, ainakin 1,5 kk hiljaiseloa. Voin sanoa, että hyvin vähälle on figuilut tällä ajalla todellisuudessa jäänytkin. Piraatteja ja pitsaa -skabassa tuli Ookamin kanssa tattiin ja olemme pitsoja velkaa voittajile. Saimme LÄHES kaiken valmiiksi ennen deadlinea, mutta yhdeksi kompastuskiveksemme ilmestyi muun muassa se, että alkuperäisen sopimuksen mukaan minä olisin maalannut Dreadfleetistä Skabrusin ja Bloody Reaverin. Kun oli maalauksen aika Vampyyrikuninkaan paatista puuttui yksi masto ja lähdimme venklaamaan maalausvelvollisuuksia uudelleen (Ookamilla myös oma Bloody Reaver) ja tämä oletettavasti vaikutti asiaan. Dreadfleet-skabaa lukuunottamatta ei ole tullut sutiin tartuttua, eikä bitsiboksia kahlattua.

Aloitetaanpa tilannekatsauksella. Mitä kuuluu Salamandereiden ensimmäiselle komppanialleni? (Kyllä, näistä tulee Firedrakeja) Töiden jälkeen ilta-aurinko saattoi vielä valaista terassin pöydän sen verran että sai hyviä kuvia ilman suurta vaivaa.

Wippiä, wippiä ja wippiä. Eniten sutia nähnyt on Vindicator. Tarvitsee se sutia valmiiksi, jotta on ottaa lähikuvia.

3 Land raideria (jokaista varianttia 1 kpl) tekeillään, 2 predator, vindicator, razorback, rhino, ironclad (FW + Dreadknight osia) ja tavallinen Dreadnought. Vielä tarvitsee kasata toinen Tactical Squad 10-vahvuiseksi ja terminaattoreja 4 kpl.

Figutustauon katkaisi tälläkin kertaa uusi romu Itella-miehen tuomana. Chapterhouse Studiosin Iconoclast Conversion Kitti GW:n Land Raidereille päätyi heti kasaukseen. Bloggaan tästä tarkemmin lisää lähipäivinä. Kuvan tankki sai välittömästi kasauksen jälkeen lempinimen Pillbox.
Kyllä tää tästä! Ehkä.. joskus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...