torstai 3. toukokuuta 2012

Tankkitäydennys: FW Land Raider Achilles

Täydennystä Lantikka-perheeseen yhden Achilleksen verran. Olen kyseisen tankin julkaisusta asti huutanut Achilleksen perään, sillä kuriositeetti kuriositeettien joukossa ei voisi olla parempi täydennys super-geardo Salamandereiden riveihin. Pongasin vekottimen 50 eurolla sisältäen postituskulut tuolta suurelta ja mahtavalta Sotavasara-foorumilta. Jos maalaustyyli näyttää tutulta, se on k4melin käsialaa. Useimmiten kaikki käytettyinä ostamani figuurit saavat asetoni/power spray -käsittelyn riippumatta siitä, millainen maalausjälki edellisellä omistajalla on ollut. Kuitenkin k4melin luomus miellyttää omaa silmää niin paljon, että tyydyn vain mukauttamaan tämän Salamander-teemaan vain osittain. Piiput, telat yms. saavat pysyäkin tuollaisina. Hyvää työtä kuomaseni ja kiitos kaupoista! ;)

Tiedostonsiirrossa tuli joku bugi, kuva on puolesta välistä eri sävyinen.
Kaikki komeudet yhdessä terassilla ottamassa aurinkoa. Crusader-variantti on saanut piippunsa magnetisoiduiksi.
6 kommenttia:

 1. Boreale is planning a Land Raider rush.

  VastaaPoista
 2. AV14 peltiä kerrakseen! Maaliahan ne huutaa ainakin meikäläisen mielestä. Varmasti magee armeija tulossa kunhan saavat maalia pintaansa :)

  Seuraan innolla!

  VastaaPoista
 3. Hieno setti, noita lantikoita. Kohtahan tässäpitää perustaa virtuaalinen Lantikkayhdistys ;-) . kiinnostavaa nähdä nuo kokonaana maaleissa! Itselläkin yksi tulossa...

  VastaaPoista
 4. Ei saatana. Mää vaihdan peliporukkaa.

  VastaaPoista
 5. Shanity, voi sinua höpsö. Emmä sua voittaakseni ees tartte Achillesta.. Eiku.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...