tiistai 10. heinäkuuta 2012

40k 6 ed. ensimaistiaiset


Pitkä bloggaustauko on takana. Toivottavasti jatkossa saadaan jonkinlainen tasainen rytmi aikaiseksi. Diablo 3 vei toukokuussa mennessään, mutta lopulta Infernossa ja ehkä jo vähän Hellissäkin pelaaminen muutti pelielämyksen tällaiseksi:


Toista kuukautta on jo siitä kun Diablo 3 -ikonia viimeksi työpöydällä klikkasin. Valitettavasti kyseisen toiminnon vähyys ei ole lisännyt aktiivisuutta sen kummemmin maalauspöydälläkään.

Ensimaut 40k 6. edikasta olivat alkuihmetyksen jälkeen sangen positiiviset.
Pieni toivon pilke kohdallani näkyy uudessa 40k sääntökirjassa. Maelista ennakkotilauksena Furinjin kanssa kimppaan ostettu sääntökirja tuli lukaistua nopeasti sääntöjen osalta läpi ja ensimmäinen matsi 6 edikkaa naposteltiin viime viikonloppuna Ookamin, Gerazun ja Defilerin seurassa. Toiset kirosivat kaikkea uutta, toiset voivottelivat, toiset kiristivät hampaitaan. Minä myös muiden mukana välillä, ei siinä mitään, mutta kaiken alkuihmetyksen jälkeen 6 edikka nelkytkoota vaikuttaa oikein lupaavalta. Ainoana suurimpana kummastuksen aiheena oli lähitaistelun entistä enemmän aikaavievät säännöt. Luultavasti tähänkin tulee muutos, kun homma enemmän rutinoituu.

Joka tapauksessa mikään ei tunnu omaan silmään rikkinäiseltä toistaiseksi. Ekassa pelissämme emme kokeilleet Fortificationeita tai emme ottaneet mitään ihmeellisiä ally-komboja, mutta niiden säännöt vaikuttavat lukemisen perusteella täysin sopivilta uuden edikan ilmeeseen. Flyerit vaikuttavat oikein mainiolta lisältä kalustoarsenaaliin ja kaikki tuntuu muutenkin edikassa toimivan!
Itse tuota kovakantista sääntökirjaa voin suositella kaikille. Mukana on myös uusia kuvia/maalauksia/konversioita niiden vanhojen Codexeista ja entisistä sääntölaitoksista kaapattujen rinnalle. Rahalle mielestäni saa vastinetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...