maanantai 16. joulukuuta 2013

Vindicare Assassin

Aikaisemmin esitelty Inkvisiittori mahdollistaa myös eri assassinien allyttamisen. Yhden tai muutaman figuurin hankinta ei paljoa kukkaron painossa näy, ja kun fluffi ja säännöt ovat mainiot, en voi vastustaa näiden peluuttamista silloin tällöin. Tarkoituksena olisi hankkia kaikki neljä erilaista, mutta aloitin lempifiguuristani, eli Vindicaresta. Figuuri tuli minulle piippu katki ja hukkuneena, joten oli selvää että kivääriä oli konvertoitava uuteen uskoon. Kivääri saikin yhtä sun toista osaa.
Äänenvaimennin alkuperäisen piipun tilalle, bipod-jalat rungon alapuolella ja suurempi kiikari sekä alkuperäistä pidempi lipas.
Vindicare valmistautuu ampumaan rauniosuojastaan.
Inkvisition toimittamat muistiinpanot salamurhattavasta.
Määrätietoinen silmä.

Ajattelin, että kyllä tarkka-ampuja nyt jonkinlaista vilttiä/laavukangasta kantaa mukanaan, jossei makuualustana niin ainakin naamiointia varten tarpeen tullen.
Lipassyöttöisen kiväärin idea tuli tästä Land Speeder Stormin mukana tulevasta Bolter-lipaslaatikosta. Ajattelin lippaita maalatessani, että Vindicaren lippaat on varustettu värikoodilla, joista hän tunnistaa Hellfire- (vihreä), Shield-Breaker- (sininen) ja Turbo-Penetrator (punainen) -ammustyyppinsä.
2 kommenttia:

  1. Tämä on hieno. Beissi on onnistunut, melkein kuin minidioraama ja muutamat väripilkut luo kivasti kontrastia grimdarknessiin.

    VastaaPoista
  2. Kiits. Mietin jonkun aikaa noiden osien asettelua basella. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...