tiistai 29. huhtikuuta 2014

Oh you Amazon!

Nyt sit joku rytmi tähän bloggailuun(kin). Kuukausi katosi taas jonnekin. Olen kohta kiikustuolissa ja ihmettelen mihin se aika katosi.

Pikapäivitys. Luulin tilanneeni kaksi isoa pulloa ohenteita ja airbrush cleaner-pullon (kaikki 200ml /kpl). Ensimmäisenä päivänä postissa tuli yksi 85ml pullo puhdistusainetta. Ihmettelin, että "reipas puolilitraa puuttuu" ja otin yhteyden myyjään Amazonissa. Noh, näköjään isoja määriä nesteitä ei saa Iso-Britanniasta postittaa kerralla kävi vastaus ja sitten seuraavina päivinä sainkin aimo kasan pikku pulloja postissa. Määrällisesti sain itseasiassa enemmän mitä piti, mutta on tämä aika hassua että vastaanotin kuusi (6) eri pakettilähetystä että sain nämä kaikki kuvan purkit. :D

Vallejon pienissä pulloissa vain ohenteissa on pipettisuu, Cleanerissa vain normaali korkki. Onneksi vanhat isot pullot ovat vielä tallella niin näistä on hyvä täydentää.

 Tiedä sitten miten myyjän katteiden kävi. Tuntuu vähän oudolta, että myyjä joutui lähettämään tavarat kuudessa osassa. Mutta näin se sitten kai vaan menee. 

Onko jollakin muulla käynyt jotain vastaavaa hassunhauskaa ulkomaisten tilausten kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...