keskiviikko 20. elokuuta 2014

Fabulous X- Wing Miniatures game

Heinäkuu oli ja meni. Elokuutakin porskutetaan jo helposti puolen välin. Hirveän vähän on mitään perus nelkkaria tullut tässä välissä askarteltua. Pelailutkin on keskittynyt enemmän Star Wars-teemaiseen X-Wing Miniature Game -peliin ja voi pojat se onkin hauska peli!
Yksinkertaiset säännöt, paljon mahdollisuuksia tehdä erilaisia laivueita ja yksikään peli ei ole ainakaan tähän mennessä ollut samanlainen. Jos ette ole tutustuneet vielä niin suosittelen! Kokoluokka aluksissa on 1/270 ja tuotteet tulevat valmiiksi maalattuina, mutta ainahan voi maalata päälle. Kuvassa esimerkki avovaimon käsistä:

Z-95 Headhunter with Fabulous paintjob

3 kommenttia:

  1. Onko muuten duunattu samalla laserit pois? Kyselen, koska noita on tullut vastaan kaupanhyllyissä tiiratessa rikkinäisen laserin kanssa.

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa Z-95 on ostettu toinen lasertykki puuttuvana Tampereen Puokista alehintaan. Päätin sitten ottaa toisenkin alkuperäisen tykin pois ja laitoin tilalle Imperial Guardin lasgunin kärjet. :)

    VastaaPoista
  3. Jos satuit ostamaan viime torstain jälkeen, niin minä hyväkäs bongasin yhden viallisen, suht marginaalisesta, X-Wing kamasta. Aluksi ajattelin tinkiä, mutta jätin sikseen ja kuskasin tiskille.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...