torstai 4. syyskuuta 2014

X-Wing Miniatures - säilytys- ja kuljetusratkaisut kerralla kuntoon

Kun tähän pelijärjestelmään lähdin mukaan, hyvin nopeasti alkoi tulemaan sellainen olo, että näitä tulee roudattua useammin kuin kerran kaverin tykö. Perusnelkkaria ajatellen minulla on muutamia pehmusteita armeijan puolikasta varten, mutta X -winggiin päätin hankkia kerralla kaiken kuntoon.

Kaikki samassa kuvassa. Ja kyllä, se on Doge Deckbox, much cards, such protect.
10 kpl perusalusta mahtuu pehmusteisiin baset paikallaan. Mielenrauhaa! Kuvassa myös uistinlaatikko jossa tokenit ja nopat.
Toiseen puolikkaaseen mahtuu 2x YT-1300 ja 2x B-wing / Defender -kokoista alusta. Mukana paikat myös damage-pakalle ja muille pikku korteille ja muita säilytyslokeroita
Itse alukset lepäävät KR-multicasen juuri X-wing aluksia varten muotoilluissa vaahtomuovipehmusteissa. Olen bloggaillut firman tuotteista ennenkin. Yksilöllisesti leikatut pehmusteet eivät ole poikkeus, priimaa kaikki tyyni. Posteineen ylläolevat pehmusteet kustansivat noin 32 euroa Briteistä tilattuna.

He shot first.
Porin Pelikaupalta hankin FFG:n omia korttisuojia pienille korteille. Stantard-kokoisille pilottikorteille on saatavilla myös kivoja kuva-aiheisia suojuksia. Kaveriporukassa on näitä jo paria muutakin aihetta.
Pikku-kansio Upgradeita varten.
Pieniä Upgrade-kortteja saa nätisti kaksi poikittain Stantard-kokoisen kortin taskuun kansiossa. Pikku-kansiossa on neljä Stantard-kokoista taskua per sivu. Kansiossa säilytän ylimääräisiä kappaleita Upgradeista, joita en usko tarvitsevani pitkään aikaan.

 
Isompi kansio 9-paikalla per sivu.
Isommassa kansiossa sitten lepäävät varasääntökirja ja kaikki ylimääräiset pilottikortit, joita en tarvitse. Kaikki nämä ylläolevien kuvien tavarat mahtuvat KR-Multicasen alumiinilaukkuun.. Ainakin toistaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...