torstai 16. lokakuuta 2014

Palkkamaalaus: Grey Knight Land Raider 'Sanctus'

Huh! Hiljaiselo blogin puolella tarkoittaa yleensä sitä, että jotain muuta on tullut tehtyä kuin harrastettua. Pitää taas paikkansa, mutta yhden asian kyllä tässä välissä maalasin. Menin luvanneeksi toiselle Porilaiselle figuttajalle, että palkkamaalaan hänelle allaolevan tankin.

Grey Knight Land Raider ' Sanctus '
Vielä bonuksena leikein kännykkäni videokuvauksella. Ostin Ikeasta köyhän miehen pyöritettävän kuvausalustan ja kokeilin sitä ensi kertaa.Tarvitsen vielä jonkun pienen jalustan kameralleni.

4 kommenttia:

 1. On se ristuksen komia..! Toivottavasti palkka on kohillaan :)

  VastaaPoista
 2. Sain Space Hulk boksin Terminaattorit sprueissa. Vaikkei mitään tarkkaa hintaa noille voi laittaakaan, niin koen ainakin kohtuulliseksi. :D

  VastaaPoista
 3. No ne on kyllä komeimpia terminaattoreita ever... Ois kiva saada jotain tekniikka vinkkejä tosta Land Raiderista. En ol ikinä itte vehiclejä maalannu. Näyttäis paikotellen että ruiskua on käytetty. Et tainnu ottaa mitään WIP-kuvia?

  VastaaPoista
 4. Joo ruiskua on käytetty, pohjamaalaukseen ja sheidauksiin. Luonnollisesti myös lamppuhohteet on kynäruiskun ansiota. Loput onkin sit vaan hailaiaittia ja washausta sudilla. Kynäruiskun käytöstä en ole mikään kauhean hyvä neuvomaan, mutta netti on pullollaan ruiskun hankintaoppaita ja käyttöoppaita, sekä video- että tekstimuodossa. Itellä on nyt noin 1,5 - 2 vuoden kokemus ruiskuiluista ja tuntuu vähän että siltikin se on yhä jollain asteella lapsen kengissä itselläni. :D

  Voin koittaa kaivella Wippiä jos löytyisi.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...