tiistai 3. maaliskuuta 2015

Imperial Fists Devastators ready to deploy!

"Parin päivän sisällä"... kaikkea mäkin luulen. Ei nää nyt ihan niin nopsaa valmistunutkaan mutta tuli valmista kumminkin (melkein). Myönnettäköön että pari kynäruiskulla tehtävää hohde-efektiä jätän tuonnemmaksi. On tarkoitus saada suht haipakkaa armeijakokoonpano pelipöytätarkastelua kestävään kuntoon. Eli ehkä en ihan täyttäni näissä figuureissa anna vaan yritän tehdä hyvän kompromissin maalausnopeuden ja näyttävyyden välillä. Jos lasketaan maalausillat näiden parissa yhteen niin arvioidaanko 3-4 kpl, 4 tunnin sessiota. Omaan korvaani se kuulostaa seminopealta, mutta en kyllä osaa verrata mihinkään.


10-man Devastator Squad armed with Missile launcher and 3 Lascannons
Kessun mustavalko-kypärä kertoo veteraanistatusta.
Operation Super-Human Shield
Selkärepun linsseihin olisi tarkoitus tuikata vähän hohde-efektejä ennenkuin tuomitsen nämä figuurit "täysin valmiiksi"
Kaikilla Ryhmän jäsenille on maalattu sudilla Devastator-kolmiosymboli

 Seuraavaksi olisi tarkoitus sutia Terminaattori Squad Cyclone Missile Launchereilla.

2 kommenttia:

  1. Hei, nyt on hienoa settiä, todella. Hyvä keltainen ja hienot säistykset! Ja Imperial Fistit vaan on niin upeita. Näitä lisää!

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Itseasiassa maalausresepti on jonkun teidän warheadlaisten käsialaa parin vuoden takaa. :) Lähinnä oon hoitanut pohjamaalauksen ja vähän presheidauksia kynäruiskulla ja loput aikalailla sen blogissa julkastun ohjeenne mukaan. Keltaiset tosin valitsin mitä nyt sitten sattui työpöydältä löytymään Vallejota. Silmiin olen yrittänyt panostaa enemmän aikaa, että hyppäisivät vähän esille tuosta muuten nopeasta maalaustavasta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...