tiistai 29. syyskuuta 2015

Paul La Rue's Alternative Art X-wing Pilot Card -arvostelu


Se on pojat Halloween tulossa ja Soontir ei voisi olla iloisempi..

Internettiä kahlatessani törmäsin Paul La Rue nimisen kaverin tuotoksiin ja samalla linkkiin hänen sivuilleen. Kaiken muun ohella kanadalainen Paul on tehnyt myös veikeitä alternative art -kortteja X-winggiin. Ihastuin nähdessäni piirrokset ja pakkohan näitä oli hommata. Viisasti hän on valinnut aiheikseen juuri paljon sellaisia pilotteja joista FFG itse ei ole julkaissut vielä hirveästi Alternative Artteja tai ne ovat nykyään erittäin arvokkaita keräilypiireissä.

Kaikki kuusi tilaamaani korttia. Juno, Corran, Bossk, Jake, Obsidian ja Halloween-erikoisuus Zombie Soontir

Korttien printit ovat erittäin värikylläisiä ja tulostuslaatu tasokasta (ottamani kuvat eivät tee oikeutta korteille). Itse pahvi jolle printti on tehty muistuttaa ns. perinteistä "jääkiekkokortti"-materiaalia terävine kulmineen ja vähän viimeistelemättömine reunoineen. Vaikka olisikin ihan mahtavaa, että Paul olisi käyttänyt samanlaisia korttipohjia kuin FFG:kin pyöristettyine kulmineen, veikkaan että tämä on ollut budjettikysymys. Kortteja ei valmisteta paljon kerralla, koska mikään megakorporaatio yhden miehen taidepaja ei voi tietenkään olla. Olen nähnyt häneltä kyllä erittäin rajoitetun erän tältä vuodelta jossa oli pyöristetyt kulmat, mutta itse mennyt missamaan asian. Joitakin näitä kortteja on näköjään vielä satunnaisia hänellä kaupan Ebayssa.

Maksu onnistui PayPalilla ja kortit tulivat Kanadasta parin viikon sisällä. Huomioitavaa on, että koska kyse on korteista, tilaukset menevät usein kirjekokoisena lähetyksenä ja tullin haaviin joutumisen vaara on hyvin pieni. Vaikka kävisitkin siis kauppaa enemmän kuin 22 euron edestä, et joutune maksamaan siitä extraa.

Vaikka nämä eivät mitään virallisia kortteja olekaan ja eivät nyt välttämättä säilytä arvoaan samalla tavalla kuin aidot FFG:n alternative artit, pelipöydällä nämä ovat kiistämättä mahtava väripilkku. Suosittelen.

Halloween 2015 Exclusive (ikävä kyllä jo lähes loppuunmyyty)
Corran Horn
Kovaa vauhtia itse pelissä omaksi Scumm-suosikikseni kehkeytyvä Bossk
Oma suosikkipilottini Tie Advanced-aluksesta, Juno Eclipse.
Paul myy sivuillaan käteviä valmissettejä joista saa alennusta suhteessa jos ostaisi yksittäisiä kortteja. Tämä oli yksi muiden joukossa, vaikka nyt en ehkä tällä niin paljon teekkään, on se ihan yhtä samalla tavalla laadukas ja upea kortti.
Jake, myös yksi suosikeistani.
Korttien kääntöpuolet ovat hyvin uskottavat. Vasemmalla Imperiumin Soontir-kortin kääntöpuolella merkinnät myös Halloween-spesiaalista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...