torstai 2. joulukuuta 2010

Deffskull Slugga Nob

Viimeistelin tänään Slugga-ryhmäni Power Claw Nobin. Olen omasta puolestani tyytyväinen nappiin. Tässä kuvia olkaapa hyvät. Kommenttia kiitos!


Deffskull Nob kantaa varmuusasevarastoa selässään, mikäli käsi tulisi syystä tai toisesta vapaaksi. ;)8 kommenttia:

 1. Komea epeli, kuten oli oletettavissa. Se on ihan mahtavan näköistä kun tolla on kauhea arsenaali selässä kannossa. Ihastelin samaa siinä sun pyöräilevässä warbossissa. Just örkkimäistä :D

  VastaaPoista
 2. Itse tossa mietein että sinisen "vähyys" on kyllä ihan kiva nähdä kans jotenkin tekee siitä niin paljon erillaisen kuin normi pojista, koska sitä sinistä siellä on aika paljonkin. "TAPPAKAAA ULTRAMARIINIT!" *yskähdys* siis tosiaan ihan kiva + Shakkikuvio on hienon näköstä.

  VastaaPoista
 3. Defiler: Joo, Kiitos :D Tarvis surkeesti viimeistellä se Bikebossi loppuun. Paljon se ei enää vaatisi.

  Ookami_Tez: Jees, hyvä huomio toi sinisen vähyys. Itse ajattelin tuota maalausta sen kautta että tuo Nobi voisi olla vähän itsevarmempi tai vähemmän taikauskoisempi kuin muut klaanilaiset, täten jättäen sotamaaleilla suttaamisen peruspojille.

  VastaaPoista
 4. Hyvin onnistui tuo kultainen naamio kyllä. Annan kanssa pisteet tuosta ovelasta käänteisesti fluffin kautta haetusta sinisen vähyydestä.

  VastaaPoista
 5. Häh sinistä vaan kehiin aina ! Tuo sopivan yhteyden kaikkien yksiköiden välille ja näyttää pirun upealta lössinä - tosin vaikka tuossa napissa sitä sinistä ei ole niin paljon niin todella upea, tuo kultainen maski on pop :D Figun asento on muuteki mukava, tulee semmoinen ''Go 'dere boyz!'' fiilis.

  VastaaPoista
 6. Noh, on sillä tuo sininen vaimonhakkaajapaita sentään. Ja kyllä sitä sinistä on tuossa 30-pään mobissa yllin kyllin. ;)

  VastaaPoista
 7. Näyttävä köriläs! Hyviä yksityiskohtia shakkiruutuja myöden :)

  VastaaPoista
 8. Kiitti Alexander Man. Toivottavasti saan tässä lähipäivinä kuvaa lopuista sluggapojistakin. Ovat nimittäin loppusuoralla nekin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...