maanantai 27. joulukuuta 2010

Joulupyhien aikaansaannoksia - Big Mek with Kustom Force Field

En malttanut pysyä erossa öttiäisistä joulunakaan. Pakkasin kotiin joulun viettoa varten mukaan miniatyyri-miniatyyrimaalausaseman laukkuun ja Big Mekin, tässä tulos.


 Cybork body + Burna = Cy'Rna"FIX WOT NOW?!"
Halusin mekaanikolle muista intergalaktisista sienistä poikkeavan ihon sävyn. Oddboy deserves odd skin colour, tai jotain sen suuntaista. Maalasin ihon lähes samaa reseptiä seuraten kuten muutkin örkkini: orkhide shade -> 50/50 orkhide & knarloc green -> puhdas knarloc -> 50/50 knarloc & gretchin green. Lisäsin aina maali-mixiin vain vähän ultramarine blueta ja kun viimeisimpiä highlightejä sudittiin, vielä tipan valkoista. Minulla on myös tapana lopuksi vielä ohuelti washata koko örkki-iho gryphone sepialla, mutta nyt tein sen mekaanikon tapauksessa badab blackilla. Olen itse tyytyväinen lopputulokseen, erityisesti ihoon.

Harmillisesti en muistanut ottaa kotimaalaustarvikkeiden mukaan myös Green Stuffia. Burna-käsi kaipaa vähän fiksausta tuosta bensatankin kohdalta.Lisäksi pieni tuppo kookoskuitua baseen heinänkorreksi niin enpä enempää hirveästi keksi sen jälkeen.

/Kardi Edit: Sain napattua vähän parempia kuvia, joten ymppäsin ne tähän vanhan päivityksen alkuun.


3 kommenttia:

 1. Mahtavuutta... ihossa on tosi omalaatuinen resepti, ja se näyttää hyvältä. Myös metalliosat ovat mielestäni huippua. Kaiken kaikkiaan hieno figu! Osaiskohan se fiksata meikäläisen Fordin..?

  VastaaPoista
 2. Alexander: Kyllä varmasti, mutta siinä tapauksessa olisi toivottavaa, että kotimatkallasi ei olisi yhtään siltoja tai muuta vastaavaa, koska saattaisi joku ylimääräinen torni kuitenkin ilmestyä foortin nokkapellille :D

  Hyvältä se kyllä näyttää ja erikoinen iho on onnistunut tarkoituksessaan. Jos parannusehdotuksia kaivetaan, niin ehkä jotain punaisempaa johtoa tai muuta vastaavaa kaipaisi reppuun, että sen teknisyys erottuisi paremmin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Alexander Man ja Furinji. Kyllä se varmaan Fordin fiksaisi, mutta tuskin muuttamatta sitä samalla hyökkäysvaunuksi. Tämä tuskin haittaisi? :D

  Osa KFF:n johdoista kyllä on punaisia, mutta valitettavasti en saanut aikaiseksi kunnon valaistusta vanhempien luona. Taidanpa tästä huolimatta lisätä muutaman high lightin johtoihin lisää.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...