keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Ten Nobz 'n Zzapps

Paluu taas turvallisesti vihernahkojen puolelle. Jälleen kerran keskeneräistä projektia, mutta tämän jälkeen voinemme odottaa saatavan hieman örkkejä maaleihinkin. ;)

Kymmenen nobin vahvuinen eliitti-slotti (warbossin kera trooppi ;). 2 power clawia, 2 big choppaa, 2 slugga&choppaa, 2 shoota/skorchaa, lipunkantaja ja painboy. Kaavailen että maalaan nobit ihoiltaan täysin sinisiksi. Panssarit taas sopivin vastavärein.
Kolmin aina kaunihimpi. Pitkän odottamisen jälkeen, sain ZZAPP-gunin piippuni. Vähän lisää örkkifiointia ja nämäkin pääsevät maalauspöydälle. Tykkien välissä näkyy myös yksikön tuleva "tulenjohtaja" (runtherd).Myös Deffdreadi on saanut lähistelykätensä ja leukansa. Vielä kun hieman jaksaisi uhrata ajatusta tällekin niin tämä päätyisi myös maalattavaksi.3 kommenttia:

 1. Kovan näköistä poppoota... Toi Deffdread on aivan huikea. Pyssyt tekee vihollisesta nugettia, ja porilla hoituu örkkien suuhygienia :)

  VastaaPoista
 2. Pakko kaivella, miksen mää oo nähny tuota deffdreadia :O Vai onko tuo se kenellä on lippu selässä tätä nykyätä?

  VastaaPoista
 3. Saa kaivella ihan vapaasti. Ja kyllä tuokin kaveri siellä vitriinissä möllöttää. Puolikoottuna ja sinisen värisenä. Eipä ole vain astunut pahemmin pelikentille. :)
  Täällähän se on omalla paikallaan vanhemmassa kuvasa: http://4.bp.blogspot.com/_h219P9dH_Dw/TSYiHbJhb4I/AAAAAAAAAHk/gqOC4HGUgRg/s1600/IMG_1287.JPG

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...