tiistai 17. toukokuuta 2011

Maalivaraston täydennystä Maelstromista

Postimies Pate herätti minut taas kolkuttelullaan. Aina kun minulle on saapumassa ovelle jotain tavaraa, olen nukkumassa. Nukunko aina pitkään vai tuleeko minulle usein paketteja? ;D

Ylösnousemuksen jälkeen vastaanotin paketin ja taannoinen pääsiäisen aikaan tehty Maelstrom-tilaushan sieltä tuli.
Maelissa oli Pääsiäisenä -16% alennus. Harmillisesti tämä on tietty osittain silmänlumetta, koska melkein kaikkihan Maelin tuotteet ovat jo valmiiksi 10-15% alennettuja OVH:sta. Käytännössä tuo -16% tarkoitti siis 1-6% alennusta. Noh, miksei silti hyödyntää?

Tilasin itse pari pakettia Gretchineitä ja Vallejon Game Color-purkkeja. Vallejon purkin muoto ja pipettisuu sopii todella hyvin käytettäväksi kynäruiskun kanssa. Vähemmän sottaavaa. Kolme pakettia Kaamoksen Terminaattoreita ovat Ookami_Tezin jos joku on kiinnostunut. (Herätteleppä Tez tuo blogisi pikku hiljaa talviuniltaan!)


Lisäksi bonarina kuvaan heitin vielä Chaos Daemons-kirjasen. Codex ei tullut Maelstromista vaikka uudenkarhea se käytännössä melkein onkin. Ostin sen käytettynä Sotavasarasta mielenkiinnosta vanhaa suurta Nurglea kohtaan. Innostuin kyllä kirjan annista, vaikka Nurgle on selkeästi kilpailevia jumaliaan huonompi. Heikompi se ei ole, mutta jokainen yksikkö kaipaisi vähän lisäatakkia tai halvempaa pistehintaa. Ja mitä GW on oikein ajatellut Beast of Nurglen kohdalla?

2 kommenttia:

  1. Vai että sellasia täydennysjoukkoja teillä. Pitänee käydä asevaraston kautta kotimatkalla :D

    VastaaPoista
  2. Kyllä se heräilee viimeistään viikonlopun jälkeen kun saadaan 500 pisteen kahakat käytyä ja sieltä läjän kuvia.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...