maanantai 30. toukokuuta 2011

Vihernahoista vihille vanhan vihtahousun kanssa

Pimples are serious business!
Alkuun lainatakseni Alexander Manin oivaa kommenttia Furinjin taannoiseen bloggaukseen:

"GW on ylihinnoitteleva, kapitalistivampyyrimegakorporaatio... ja aion ostaa heidän tuotteitaan jatkossakin, koska pidän niistä ja olen heikko... :(" 

Niin, minäkin. GW nostaa hintojaan ja mitä minä teen? Tilaan lisää GW:n pikku ukkoja nurkkiin koska olen myös heikko. Okei, näin tilanteen otollisimmaksi aloittaa uuden armeijan koska Maelstrom oli ystävällinen ja antoi -18% alen OVH:sta jäähyväislahjana muutamille maille. Vaikka Mael saakin myydä yhä GW:n tuotteita Suomeen, koski alennus myös meitä. Hihuu! Nyt voin hyvin mielin upottaa säästöni muoviin, joka on pakattu pahviin, joka on kääritty kelmuun! Jääkaapin täyttäminen on täysin toissijainen prioriteetti.

Eli mitä Kardinaali menit tällä kertaa tekemään?
- Koska joku viikko takaisin, ostin sen Chaos Daemons codexin, enköhän heikon mielen omaavana kuolevaisena mennyt heti Suuren Vanhan Isoisä Nurglen pauloihin. Voin vannoa, että kasvoihinikin tuli yksi paise lisää heti sen jälkeen kun olin pistänyt Maelin demonit tilaukseen.

Ostokset olivat:
1x VC Corpse Cart 
30x VC Crypt Ghouls 
10x Bloodletters
1x Daemon Prince of Nurgle (citadel finecast?)
1x Citadel Carry Case

Mutta Kardinaali, nuohan ovat Vampire Counts-armeijan Epäkuolevaisia? Eikös koko ajan ole ollut puhetta demoneista? 
- Kyllä, kyllä, mutta katsokaas crypt ghouleista tehtyjä NÄITÄ ja bloodlettereistä tehtyjä NÄITÄ. Eli koska GW:n omat Ruttokuskit ovat poskettoman kalliita metallisuutensa takia, tulee huomattavasti halvemmaksi lähteä soveltamaan green stuffin kanssa. En ole mikään GS:än käytön mestari, mutta hieman kokemusta on juurikin Nurglen öttiäisten konvertoimisesta, joten luulot ovat ainakin suuret.

Mitä Kardinaali Corpse Cart teki ostoskorissa?
- Vaikka idean seuraavaan sainkin katsomatta yhtään kuvaa internetistä, joku on ehtinyt toteuttamaan TÄMÄN! Eli Epidemiuksen korvike, joka kulkee Nurgling-parven kantaman istuimen sijaan vähän isommilla rattailla. Tilasin Bits 'n kitsistäkin jo sopivan Valkyrie/Trygon basenkin. ;)

Eli Monogod-lista Chaos Demoneita on tähtäimessä. Sitä en tiedä, koska nämä tulevat olemaan valmiita, tai koska edes uskaltaudun poistamaan laatikoista muovikääreet, mutta ovatpahan odottamassa pahaa päivää, kun örkit eivät joskus kiinnosta.

Kardi over and out!

PS. Gretchinit ovat saaneet pohjamaalin päälleen. Hurjaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...