tiistai 6. syyskuuta 2011

Hankintoja jälleen kerran ja WIP:iä jälleen kerran

Tuntuu siltä, että viime kuukausien bloggailuni ovat olleet joko A) kuvia uusista ostoksista maastokuvioidun nojatuolin päällä tai B) heikkolaatuisia kuvia Work In Progress-vaiheessa olevista figuureista. Noh, tässä lisää molempia samassa päivityksessä!

Sain Sotavasarasta sopuhintaan nipun GW:n Nurgle demoneita. 65 euroon posteineen sisältyi Epidemius, Great Unclean One, 9 Plague Beareria ja muutama Nurgling. Vastaava kasa olisi GW:ltä suoraan ostettuna jotain 105 euron luokkaa ja Maelstrom ei hirveästi näitä kyseisiä metalliheppuja nykyisin tarjoa.


Lisäksi Ebayn suunnalta, Ameriikoista asti tipahti Wanha Ghazgull. Ongelma on, että eihän tätä hitto viekoon malta edes avata blisteristään kun sekin kerta koskematon on. Blisu kustansi postikuluineen 15 EUR. Hankala sanoa meneekö bargainin vai ylihintaisen puolelle. Harvemmin näitä avaamattomina näkee. Ehkäpä koitan myydä sen eteenpäin ja ostan joskus uuden joka ei ole avaamaton niin maltan maalatakin. Tarjouksia otetaan vastaan! :)


Viime päivinä maalauspöydällä on pyörinyt Flash Git with Targeting Squig. Olen aina ihaillut tätä GW:n figuuria, ja sain senkin viime viikolla käytettynä. Pää tältä kyllä menee vaihtoon, todennäköisesti Micro Art Studiosin Natsikypärä-päähän. Pelissä figu tulee todennäköisesti palvelemaan joko takalinjaa pitävän Shoota mobin Nobina tai sitten Nob-ryhmän jäsenenä.


Flash Gitin lisäksi olen maalaillut myös runtherdeja. Kaikki napit ovat muutamia viimisiä high lighteja ja yksityiskohtia vaille valmiita. Toivottavasti saan pidettyä itseni kurissa sen verran, että saan nämä valmiiksi ennen taas muualle harhailua.


Tässä myös uutta figuuria, joka myös sekin tuli Sotavasarasta 5 euron hintaan. Avatars of War Orc Shaman ottaa 40k:ssa Weirdboyn roolin. Kaveri tulee olemaan usein Gringo Gittien matkassa, joten sillä selittyy basen runsas hylsykasojen määrä. ;)


Vielä sinitarrakonsepti-vaiheessa oleva Big Mek with Kustom Force Field. Tämä Gamesday bossi Faban puolelta on myös yksi suosikkejani GW:n valikoimista. Kaverihan on keräilykappale, joten tämäkin veijari löytyi Ebaysta. Mukana tuli kaikki hänen miekkaansa lukuunottamatta. Myöskin 15 EUR posteineen. En ollut tyytyväinen hintaan, mutta kun pakko oli saada. :)

Mek is not amused when his Killer kans blow up.

3 kommenttia:

 1. Hmm jännä idea tuo mekki. Pistäs nyt sutien, että saat sunnuntaina valmiina kentälle!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Tuo weirdboy on sen verran hieno että voisi ajatella hankkia se, ku peluutan yleensä örkkejä ja on tehnyt mieli testata weirdboyta, sekä ettei aina olisi se AoBR warbossi ja Big Mek KFF komentajinani.
  Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista poijjaat. Suosittelen Avatars of Warin nappeja. Valikoimissa on toinen toistaan komeampia figuja ja ei tuo Orc Shamankaan jää ainoaksi örkeiltä.

  Metalli on materiaalina tuttu ja turvallinen. Joko kuvittelen tai sitten Avatars of Warin metallit tottelevat puukkoa ja poraa paremmin kuin GW:n kovemmalta tuntuvat metallifiguurit. Luulotautinen taidan vain olla.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...