tiistai 18. syyskuuta 2012

Salamander Sternguard kitbash madness

"The Codex Astartes names this maneuver as Steel Rain. We will descend upon the foe, we will overwhelm them ...we will leave none alive."

 Pari Drop podia on ollut kokoelman syövereissä kokoamattomana jo jonkin aikaa. Nämä tulivat uudelleen vastaan Syysinventaariossa, joka on yhä luonnollisesti kesken, mutta aika hyvällä mallilla. Sprue-kehikoita on kannettu tyhjinä roskiin ties millainen vuori, puhumattakaan pahvipakkauksista. Ehkä... joskus.

Kun kohtasin Drop Podit jälleen, päätin että ne saavat luvan päästä kasauspöydälle. Tämän jälkeen mietin mitä haluaisin peluuttaa podien sisällä, niin olihan sitä väkerrettävä ryhmä Sternguardejakin. Pari unetonta yötä ja figuurit ovat tässä pisteessä. Jälleen, lisää harmaata muovia sen loputtoman maalausjonon perälle.

Toivottavasti pidätte konversioista. Ryhmään kuuluu siis Voimanyrkki-kersantti, neljä combi-melta-veteraania, yksi tavallinen bolter-veteraani ja kaksi raskas liekinheitin-spesialistia.

"We have placed numerous beacons, allowing multiple, simultaneous and devastating defensive DEEP STRIKES..."
"...DEEP STRIKES!"

2 kommenttia:

  1. Nättejä konversioita! :D
    Pidän varsinkin tuosta vasemmalla olevasta lähes täysin metallisesta marsusta. Onkos sen pohjana käytetty sitä jotain BA nimellistä sankaria? Asento ainakin muistuttaa sitä.

    VastaaPoista
  2. Joo, Captain Tycho Verienkeleiltähän siellä. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...