maanantai 24. syyskuuta 2012

Salamander Scout -maalausteemakokeilu

Iik! Mitä tämä värikylläinen suttu on blogissani? Missä tuttu bitsin harmaa sävy? Ilmeisesti se on testinappi Sniper Scouteilleni. Nähtyäni muistaakseni heinä- tai elokuun White Dwarfissa Ultramarine -armeijan jossa scoutit oli maalattu muusta armeijasta poiketen, taidan haluta itsekin samaa. Eli tiedustelijat eivät saa pirteää vihreää niskaansa vaan taktista harmaata ja maastoutuvaa lehtivihreää. Olkasuojuksen aion maalata perus "Snot green"-sävyyn, mutta tarkk'ampujien tapauksessa kaikilla sekään ei näy. Mitä sanotte? Jos joku muistaa, että hörisin joskus tekeväni Ensimmäisen Komppanian Liskomiehiä, niin oikeassa olet. Ajattelin vain että Vulkanin johtama veteraanijoukko tarvitsee myös tiedustelua riveihinsä ja hän on lähes Inkvisitiomaisella otteella lunastanut itselleen ryhmän tai pari suoraan Salamandereiden muista komppanioista.

Harmaat varusteet ja vaatteet on lyöty aikalailla lukkoon, mutta mitä sanotte vihreästä kivääristä ja holsterista?
Kommenttia naamioviitasta?

3 kommenttia:

 1. Hyvä värimaailma scoutilla! Varsinkin viitta on varsin onnistunut. Valkoiset täplät tekevät hienon lisäefektin...

  DV-Bikers postaukseni tiimoilta, jota kävit kommentoimassa... Kyllä! Lisäjoukot kiinnostavat. Onko mailia johon vois kirjotella? Meitsin saa parhaiten kiinni jonfredriksson@yahoo.com, on myös fredriksson.jon@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Alexander vastasin jo omaan blogiisi. :)

  VastaaPoista
 3. Jebu jee... Liityin nyt itsekin sotavasaraan. En oo aikasemmin siellä ees käyny :) Hyvältä näyttää. Mut... koitin kovasti laittaa sulle sen kautta yksityiviestiä, joka pysyy vaan mun lähtevät kansiossa. Ehkäpä lähtee vasta kun oot kirjautuneena :o Ilmottele jos ei tuu perille. Palaillaan..!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...