maanantai 15. lokakuuta 2012

Liskokunniavartio!

DV:n Company Masterin konvertointi sai minut myös kaivamaan kaikki Honour Guardiksi soveltuvat metalli- ja muovinapit laatikoiden syövereistä ja aloittamaan konvertoinnin. Moni näistä on odottanut surullisena laatikossa tietäen, että ne eivät tule koskaan esittämään kaiken maailman Master of the Ordanceja sun muita miksi ne ovat virallisesti tarkoitettu. Nyt ne pääsevät kaikki palvelemaan kunniavartion jäseninä. Pongatkaa myös suht vanha SM kapteenifiguuri kirves kädessä äärioikealla.

Chapter Master Kunniavartioineen podattuna kiertoradalta.
3x Masters of the Chapter, 2x vanhemman tuotantolinjan veteraania, vanha kapteeni ja Marneus Calgarinkin kunniavartioon kuuluva lipunkantaja. Kaikki ovat metallia, paitsi muoviosista sekoittamani Chapter Champion keskellä Relic Blade kädessä.
Takarivin soturit
Tiedän, voisin pelata (ja usein käytänkin) Assault terminaattoreita, jotka ovat huomattavasti pelitehokkaampia ja monipuolisempia ja halvempia ja ja ja.. But it is not about power playing, it's about cool minis. ;)
Psst.. Sitä paitsi Honour Guardit saivat aika kivan tehoboostin 6. edikasta. Muistakaa Articifier armourin 2+ save on nykyään huomattavasti kestävämpi kuin ennen ja esim. miekalla ja kirveellä on eroa...

3 kommenttia:

 1. Todella hienoja! :D
  Pidän varsinkin tuosta viimeisen kuvan taka rivin oikean puoleisesta; se vain näyttää niin eeppiseltä minun makuuni.
  Ihmettelen vain yhtä asiaa: Mikäs on syy noiden beissejen suuruuteen? Eivätkö modelin mahtuneet pienemmille vai ovatko ne vain siksi että ne näyttävät eepisemmitä isommilla?

  VastaaPoista
 2. Werneri, joo ihan vaan epic-syistä. Jos joku haluaa naputtaa minulle, että saan muka jotain supertehoetua pelillisesti noista isoista basesta niin nauran hänet suohon. Ne ovat sentään Honour Guardeja, hyvät ihmiset. :D Sitä paitsi 6. laitoksen sääntis puhuu sallivampaan sävyyn basejen vaihtoa koskien kuin 5. laitos.

  Kyllähän tommonen perus Power armourin kokoinen nappi mahtuisi 25 millisellekin, mutta usein jää harmittamaan kuinka baseja ei saa oikein minkään näköisiksi, tai niistä tulee jotain hölmön näköisiä kekoja jossa tavaraa pursuaa yli alustan reunojen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäksi tuo lipunkantaja oli niin epätasapainoinen pienellä basella, että ainoa vaihtoehto turvata kaverin pystyssä pysyminen oli 40mm base. Tästä idea lähti rönsyilemään koko porukkaan. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...