perjantai 5. lokakuuta 2012

Karanak, Koston hurtta

Jahas jes! Porin Pelikaupan avajaisten pahvisesta aarrearkusta löytyi sitä niin paljon enemmän arvostamaani metallia, kuin finecastia. Karanak.. on hieno nappi. Karanak metallisena, on teos joka kykenee heitettäessä myös irtaimisto- ja henkilövahinkoihin! Vaikka minulla on Khornea todella vähän Nurgle -armeijani rinnalle, päätin napata tämän veijari(kolmikon?) mukaani ennen kuin joku muu ymmärtää metallin arvon! Kaveri sai ennätysvauhdissa maalin päälleen. En kyllä muista koska olisin viimeksi maalannut jonkun figuurin ostohetkestä alusta loppuun näin nopeasti. Pari iltaa figuurissa meni basetuksineen ja maalauksineen? Sanotaanko arviolta noin 7-9 tuntia?

GRRR x3

Kuulisin mielelläni erityisesti mielipiteitä tuosta ruosteisesta metallilaatasta basessa. Olisi tarkoitus jatkaa samaa kaavaa myös Salamandereissakin.


Sininen kieli on mielestäni kiva väripilkku, väripilkun keskelle. Maalaan usein niin tylsillä väreillä (rusehtavat Nurglet yms.) niin ajattelin että Khornelaiseni saavat sitten kunnolla väriä naamaan.

5 kommenttia:

 1. Hienoa jälkeä tuo maalaus ja vielä tuolla vauhdilla, good!

  VastaaPoista
 2. Laadukasta jälkeä! ;D
  Tykkään todella paljon heidän (tai sen?) kielistä, oikein sopivasti erilaista muuhun figuun verrattuna. Olen myös aivan samaa mieltä kanssasi.. Metalliset olivat paljon mukavempia kuin failcasti, vaikka joskus se maalien lähtemise helppous vähän harmitti.. ;_;
  Se ruostunut metallilaatta näyttää oikein hienolta. Kannatan!

  VastaaPoista
 3. Kiitti! Kiva kuulla että tykkäätte. Ruostunutta metallilaattaa tullaan näkemään siis tulevissakin töissä. :)

  VastaaPoista
 4. Vaadin Masa Mainion, eikun siis Skulltakerin maalaamista!

  VastaaPoista
 5. Pistetään harkintaan jos se pääsis maalausjonossa askeleen tai kaksi lähemmäs kärkeä. ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...