keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Tekniikkamarsuja kitbashauksessa

Liigalistaa jos maalaisin niin olisi aavistuksen fiksumpaa harrastamista, mutta parempi jotain edistystä kuin ei yhtikäs mitään. Conversion Beamer on mielenkiintoinen kapistus säännöiltään ja olen varma, että haluan joskus kokeilla sitä listassani. Noh, bitsilaatikosta kaikki jykevä "kanuuna"-materiaali ja techmarinen ruho pöydälle ja pyörittelemään osia kädessä. Tässä mitä syntyi:

Techmarine with Conversion Beamer, vanha muinaisjäännös kantaa lempinimeä 'Bahamut'
Janis Petke
Deva Plasmacannonin alkuperäinen käsi ja hieman eri asennossa oleva peruskäsi yhdistettynä, niin säästytään suurimmilta Green stuffailuilta.

Noh,
Luonnollisesti kun pöydällä tuli pyöritettyä kaiken näköistä mekaanikkomarineille sopivaa touhkaa, niin tämän voidaan sanovan olevan ylläolevan Tykkimiehen sivutuote. Master of the Forge Combi-Plasmalla, Thunder Hammerilla ja Servo-Harnessilla. Äijä saa puristettua kerran pelissä itsestään rapid fire rangella 3 kpl BS5 plasma -laukausta vuoroon. Kai tätä voisi joskus ihan huvin vuoksi peluuttaa ja kokeilla onneaan. 2 thunder hammer + 2 servo-harnessin koura atakkia str 8:llakin on ihan jees. Vielä kun invu olisi. :)

Tekmarine-figuurit ovat vain niin munakkaita. Base on kesken.
Muovikäsi on magnetisoitu, jotta voin halutessani venklata asevalintoja. Combi-Melta- ja Storm Bolter-käden tekoa olen ainakin tuuminut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...