maanantai 26. marraskuuta 2012

Lompakon laihennus mallia Tampereen reissu

*Huokaus*

Kirottu Puolenkuun Pelit ja heidän -20% tarjouksensa joka näköjään yhä jatkaa voimassaoloaan ainakin Tampereen liikkeessä. SM Megaforce... 20 pinnaa pois... tekee siis 160 euroa... olen... heikko.
Yksittäin ostettuna paketin figuurit ovat laskelmien mukaan 287,00 €. "Säästin" siis 127 euroa. Noh, onneksi noita Space Marineitakin on sen verta jo hyllyssä valmiiksi, että osa menee Sotuun myyntiin ja osa peliporukan kavereille.


Puokista lähti matkaan myös kasa metalliblistereitä, sillä niissä oli vuorostaan "osta 3 maksa 2" -tarjous... taas *huokaus*. En meinannut uskoa silmiäni kun näin figuurien ständissä roikkumassa metallisen Kapteeni Sicariuksen vuosimallia 2004 (Tupla-clawi-hemmo). Olen metsästänyt kyseistä figuuria jo pitkään. Ebayssa mokoma kikkare kulkee jossain 50-70 dollarin hintapyynneissä maalamattomanakin.

Sanguinary Guardit kannettiin kaupasta kotiin "bitsilaatikon täydennykseksi"-periaatteella. Hyppyreput menevät assault marineille, miekkakädet ties mihin HQ-projekteihin ja muutenkin setti pursuaa toinen toistaan komeampia osia, joilla kohentaa figujen ulkonäköä.

Lisäksi Fantasiapeleistä kävin noutamassa Army Paintterin Mattasprayta kolme purkkia koska en halua, että se loppuu enää hetkeen kesken. Voin suositella kaikille. Todella hyvää lakkaa! Ulkonäköä ei lakatun ja lakkaamaton figuurin välillä ole juuri nimeksikään!
Tuo vihreä purkki on joku ilmaisnäyte Army Paintterilta jonka sai kun ostin kolmellakympillä ko. lafkan tuotteita. Myyjä luonnehti Basetusliimaa hieman juoksevammaksi Erikeeperiksi. Taitaa kulua piskuinen purkki loppuun ennen kuin ehtii paljoa kokeillakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...