tiistai 15. tammikuuta 2013

Miniarvostelu: DA Terminators -boksi, bitsitaivas

Joulun odotus, uuden vuoden juhliminen, uuden vuoden masennus, syntymäpäivät, opinnäytetyön aloittelu. Siinä muutama syy miksi on ollut taas niin tolkuttoman pitkä tovi kun täällä päässä olisi tapahtunut jotain figujen saralla.

Jos kokeillaaan taas. Edelleen on keräilty harmaata uutta muovia lisää nurkkiin, vaikka tuhat ja yksi projektia odottaa ottajaansa jo valmiiksi työpöydällä. (Lähipäivinä tulee kyllä valmistakin matskua blogiin!)

Kuva GW:n sivuilta.
Ostin uuden DA Deathwing boksin. Aluksi 45 euron hintalappu pelästytti luotaan ja kauas, mutta hetken selailtuani internetin kuvia tajusin että paketissahan on vaikka mitä. Paketissa on osat kolmeen eri kittiin: Da Deathwing Command Squad-, Deathwing Knights- ja Perus Deathwing-figuureihin. Tämä tarkoittaa sitä, että vaihtoehtoisia käsiä, päitä, lannevaatteita sun muita on paljon. Hinta ei kuulostanut enää niin pahalta, vaikka yhä se on korkeahko.

Mukana tulee 5 terminaattorin ruumista joille on jokaiselle kaksi vaihtoehtoista etuosaa kaapumaisempi "Knight"-etupanssari hupullisine päineen ja paljaammat etupanssarit, sekä kypäräpäät Command squad- ja Perus Deathwing-käyttöön.

Muita mainittavia osia:
  • Kaikki termujen raskasasevaihtoehdot: Cyclone Missile Launcher, Heavy Flamer, Assault Cannon ja vielä mielenkiintoinen uutuus, Plasma Cannon
  • Yksi Thunder hammer -käsi (Vaivainen yksi vasara? Julmaa GW! Julmaa!)
  • Yksi käsipari Lightning claweilla
  • Storm bolter-, Power fist- ja Chainfist-käsiä
  • Knightien nuija- ja kilpikädet
  • Command Squadin erikoisosat: Kahdenkäden kirves (Komea!), Lipputanko, Apothecaryn osat ja johtohahmo suurine miekkoineen ja Storm boltereineen
  • Pieni kaapuun sonnustautunut hahmo kantamassa miekkaa ja muuta pientä jännää bitsiä 
Nihdit ja pieni miekankantajahahmo. Kuva GW:n sivuilta.
Okei, En tietääkseni ole hurahtamassa Dark Angeleihin ja en ole koskaan tuntenut minkäänlaista sen suurempaa kiinnostusta heidän taustatarinaansa. Kitti on mielestäni hyvä ostos myös esim. Vanilja-mariinipelaajalle, koska paketissa tulee paljon mielenkiintoista ja käyttökelpoista kamaa jos vain jaksaa nähdän vaivan raaputtaa pahimmat DA-viittaukset ja koristeet osista pois.

Plasma Cannonia ei valitettavasti Vanilja-terminaattoreille saa, mutta on silti suuri houkutus käyttää kyseistä osaa johonkin projektiin. Thunder hammereiden vähyys paketissa varmasti kiukuttanee monia DA-pelaajia. Knightien nuijat sopivat oivasti Power mauleiksi kenelle tahansa lojalisti- ja kaaospoppooseen kuuluvalle, kunhan figuuri on tarpeeksi suuri, että se kantaa nuijaa uskottavasti. Oma henk. koht. suosikkibitsini paketissa on tuo kahdenkädenkirves (mikä nimi aseella lienee?)
Näen jo konversion valtavasta Lisko-thunder hammerista jota käsitellään kaksin käsin.. Kuva GW:n sivuilta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...