tiistai 29. lokakuuta 2013

Ensiostos: Spellcrow.com - Vaihtoehtoisia Gravguneja

Vaihtoehtovalmistajien luvatusta maasta Puolasta löytyi itselleni yksi uusi tuttavuus, 


Puolasta tuntuu löytyvän monen moista pikkufirmaa, kuten esimerkiksi Maxmini.eu ja Puppetswar.com. Kaikkien firmojen tuotevalikoimaille yhteistä ovat ilmiselvät vaihtoehto-osat ja figuurit Gamesworkshopin vastaaville.

Salamander-osia, muita SM-osia ja yksi figuuri mahdollisesti Mordheim-pelin puolelle.
Spellcrowista tilaaminen on hyvin samanlainen kokemus kuin monesta muustakin fiksusta pikku figufirmasta. Paypal-tililtä tilaus maksuun, välitön ilmoitus rahan siirtymisestä ja muutaman päivän sisällä ilmoitus, että tavara on postitettu. Spellcrow oli tässä erittäin nopea ja tavara postitettiin heti seuraavana päivänä maksusta. Tavara löysi luokseni tasan viikossa. Siedettävä aika Euroopasta.

Lannevaatteita liskon nahasta.
Olkasuojuksia Space marine-koossa.
5 torsoa suomumaisilla lisäsuojuksillla.
 
GW:n Gravgun kokovertailuna.


Liskomaisia meltagun-vastineita.


Naissoturi pitkästä aikaa ilman tissivakoa tai paljasta pintaa. Tämän neidon voisi kuvitellakin koluavan Mordheim-kaupungin raunioita tovereidensa kanssa...


... vaikka naiskauneus onkin hieno asia miniatyyrikoossakin, tuo vako viitan helmassa menee jo itselläni hieman yli. Ei mistään silkkiä paksummasta tule noin selvästi muotoja esiin. X)

Spellcrow yllätti positiivisesti muutamalla ilmaisnäytteellä.

Näköjään ilmaisosissa oli otettu huomioon myös ostoskorini sisältö. :)
Osien tai Figuurien laadussa ei ole mitään nokan koputtamista. Pikkuputiikit joista olen tilaillut, tuntuvat kaikki näkevän vaivaa, että asiakas saa maksamastaan laatua vastineeksi.

1 kommentti:

  1. Hyvän näköstä matskua. Täytyy tarkastaa tämä mesta... Thnx!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...