torstai 10. lokakuuta 2013

Nopista juttua

Poriin on ilmestynyt yksi uusi säläkauppa, Tiger. Tämä Ikean ja Pulju.netin salainen äpärälapsi myy juuri näiden kauppojen väliltä sälää ja touhkaa, sekä vähän rihkamaa. Figuttajan silmiin osui värikkäät nopat. Alhaiseen, lähes Ikeamaiseen hinnoitteluun tähtäävä kauppa myy 12 noppaa 2 euroon. 16,666 snt / noppa.

12mm noppasettejä oli sekä värikkäinä, että ns. perus "luunvärisinä" noppina.
Sitten se laatu? Näin halvalta setiltä ei sovi kauheasti odottaa. Nopat ovat kevyitä, perusnoppia, ilman sen kummempia ominaisuuksia (duh). Molemmissa paketeissa 11 noppaa 12:sta oli käytännössä virheettömiä. Hassusti molemmissa paketeissa keltaisten noppien kohdilla oli jotain maanantaikappaleen näköisiä virheitä.

Vaikka ei vaikutakaan käyttöön, oli yhden nopan sisässä ilmakupla. Joku matemaatikko voisi repäistä tästä jonkun kauhean laskelman kuinka epätasapaino vaikuttaisi nopan heittoihin.
Kuutosen yhdestä silmäluvusta oli maali osittain karkuteillä. Ei mitään jota harrastelija ei korjaisi.
Sitten jo oleellinen vika: Yhdessä keltaisessa nopassa oli jollain tapaa epämuodostunut kulma. Se oli kuin ne "krämmäleet" mitä metallifiguureissa usein näkee suoraan paketissa. Tämänkin sai puukolla raaputtamalla ja vähän hiomapaperia näyttämällä täysin käyttökelpoiseksi, mutta lienee jo tässä kohtaa kaikille selvää, että jos maksaa 16 senttiä per noppa, ei voi odottaa täyttä priimaa.
Nopat testiheiton jälkeen. Ei huono ostos näin porilaisittain.
Mutta hinta lienee tässä kohtaa se kaikki kaikessa. Ei tähän hintaan sovi valittaa yhden tai kahden nopan virheistä. Hekin ovat yksilöitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...