maanantai 17. helmikuuta 2014

Työpöydän päivitys: Maalit riviin ja telineisiin!

Tiedä mitä taas sanoisi. Puolalaiset onnistuvat yllättämään figuharrastajan aina uudestaan ja uudestaan. Tällä kertaa myymälänä on HobbyZone.pl

Kauppa ei ole mikään tyypillinen tapaus Puolasta: "hei, me osataan skulptata pirun hyvin joten tehtiin vaihtoehtofiguja sulle huomattavasti halvempaan hintaan" vaan "hei, me tiedetään että jotkut tuskailee työpöydän järjestelyiden kanssa, joten tässä maaliräkkejä naurettavaan hintaan".

Monelle ensiostos-bloggauksiani lukeneelle tämä alkaa olemaan varmaankin jo toistoa, mutta: ostokokemus HobbyZone:sta oli hyvin tavanomainen kuin muistakin alan nettiputiikeista. PayPal toimii kätevänä maksutapana ja tilauksesta sain vahvistuksen sähköpostiini. Hobbyzoneen voi luoda käyttäjätilin ja sieltä voi seurata vanhoja tilauksiaan ja päivittää osoitetietojaan yms. kyllä te nää jo tiedätte.

Hobbyzone postitti ripeästi. Tuote oli itseasiassa postissa jo muutaman tunnin päästä siitä kun olin tilaukseni tehnyt päiväsaikaan. Luonnollisesti toisen kerran tilatessani ilta-aikaan, postitusilmoitus oli tehty sähköpostiin heti seuraavana päivänä. Kuriiri toi tavarat seuraavalla viikolla tilausksesta.

Telineiden kokoamisen jälkeen nykyinen työpöytäni on tämännäköinen:


2 kpl Hobbyzonen Large Paint Stand-telinettä 25mm (vallejo) ja 35mm (GW) kokoisille purkeille.

Sivustolta voi tilata kahta eri kokoista reikää maalipurkeille. Osat sopivat ristiin joten on mahdollista yhdistää samaan telineeseen eri maalipurkin aukkoja.
Työpöytäni etualalla on ns. 1. luokan maalit. Värit joita käytän usein ja paljon.
Pöydän kulmaan sitten vähemmällä käytöllä olevat ns. 2. luokan maalini, sekä vallejon pigmentit.

Kaikki HobbyZonen tuotteet sivustolla näyttäisi olevan tehty vanerista ja ihan riittävän kestävästä sellaisesta. Eivät nämä päälleistumista kestä materiaalivalinnasta johtuen, mutta käyttökohteessaan täysin riittäviä. Tuotteet toimitettiin siististi kuplamuoviin käärittynä ja kasaamattomina. UPS-kuriiri toimitti tuotteet kotiovelle 15 euron kuluilla. Kahdelle tällaiselle maaliräkille kertyy siis hintaa toimituskuluineen noin 45 euron verran. Mielestäni kohtuullista.

Plussana telineissä on kyljissä myös pienet aukot kädelle, jotta nostaminen pois pöydältä olisi helpompaa. Arvostan ominaisuutta sillä maalauspöytäni toimii myös aika-ajoin pelipöydän puolikkaana. Lisäksi jos kasaat telineen oikein, maalipurkkien paikat on rivitetty niin että kaikkien etiketti näkyy vaikka purkkeja on useita toistensa takana. Fiksusti suunniteltua mutta yksinkertaista!

Kuten kuvateksteissä jo mainitsin, eri kokoisten maalipurkkien telineet sopivat keskenään ristiin. Ostaessa useampia räkkejä, voit kasata siis itsellesi mieluisesi kokoonpanon. Kaupan sivuilla on myös maininta että tilauksen yhteydessä voi halutessaan mainita millaisen kokoonpanon haluaa räkilleen. Ei ole siis pakko ostaa kahta telinettä pystyäksesi sovittamaan erilaisia maalipurkkeja telineeseen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...