maanantai 26. toukokuuta 2014

Imperial Knight Army: The Avenger - Knight Seneschal

Armeijan Warlord-ritariprojekti kantaa nimeä The Avenger. Nimi saattaa tarkentua, mutta tähän mennessä tätä on kutsuttu siksi. Kuten nimestä voi arvata, on ritarissa lainauksia marvel-universumista.

The Avenger
Tämä ritari tulee päätoimisesti käyttämään Rapid-fire Battle Cannonia, joten ajattelin, että olisi mielenkiintoinen yksityiskohta laittaa molemmat heavy stubberit ritarin ruumiseen (toinenhan näistä oikeasti pitäisi laittaa tykkikäteen kiinni). Lainasin vastaavanlaisen "nänni"-tykin toiselta Knight-boksilta ja veistelin aseen peilikuvaksi toisistaan. Vasemman puolinen tykki on magnetisoitu, jotta saan sen tarvittaessa irti ja tilalle vaikka sen heraldisen kilven jos vaikka peluutan Thermal Cannon -loadouttia ja toinen heavy stubbereista on tällöin saatava pois.
Kaveri photobombaamassa taustalla.
Kostajalla on sahamiekan sijasta jättimäinen kilpi (joka käynee tästä huolimatta lyömäaseesta). Arvaatte varmaankin, mitä symbolia olen kilpeen maalaamassa? :) Kilpi on joku sattumalta sopivan pyöreä muovisuojus jostain elektroniikkapakkauksesta jota olen vahvistanut terrakottalla, greenstuffilla ja puuliimalla.
Tykkiin olen lisännyt  Leman Russ-tankin piipun extraksi, jotta siihen saisi tuon perinteisen näköisen "liekinvaimentimen".  Heavy stubberin tilalla tykkikädessä on lisäoptiikkaa.
"iron man"-henkinen arkkireaktori. Vähän pitää vielä hioa.

Tarkoitus on kasata kaikki viisi ritaria siihen pisteeseen, että ne voivat astua kynäruiskuvaiheeseen kaikki kimpassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...