maanantai 19. toukokuuta 2014

Viisi ritaria, viisi suunnitelmaa

Ritarit ovat kasausvaiheessa.
Ennen kuin napsasin ensimmäistäkään osaa kehikosta, skannasin kokoamisohjeiden kansisivun nihdin ja raa'asti painttia ja lyijäriä hyödynnellen olen tehnyt ns. concept art -tyylistä suunnittelua. Visiot selkeytyvät huomattavasti kun ne laittaa päästä paperille. Tässä vaiheessa kerrottakoon, että tekeillä ei ole siis mikään yhden ritarihuoneen osasto, vaan itseäni kiehtovat Freebladet enemmän. Tosin nämä eivät ole mitään yksinäisiä susia, vaan toimivat yhdessä. Kirjoittelen tarkemmin keksimääni fluffia aikanaan. :)

Kaikki nihdit tulevat saamaan osakseen paljon konvertointia, koska se on tämän harrastuksen mielenkiintoisin puoli itselleni.

Kolmen ensimmäisen ritarin alkuperäiset suunnitelmat. Osa näistä on vähän muuttunut ja tarkentunut. Lopuista julkaisen kuvia myöhemmin.
Ensimmäisen ritarin kasaus vei useamman tunnin, koska sen verta sälää ja moniosaisia kokonaisuuksia! Kun ensimmäinen nihti oli kasattu, loput menivätkin melko rutiinin omaisesti ulkomuistista. Napsailin kaikki tiettyihin ruumiinosiin kuuluvat palat irti kehikoista ja kertiskuppeihin. Näistä sitten yksi raaja tai kehonosa kerrallaan liimailemaan. :)
Ritareita ei tulla kasaamaan täysin vasta kun viimeisimmät maalausvaiheet on suoritettu. Kuvassa kaikkien aseiden magnetisointiprosessi menossa.
Stay tuned, for more. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...