keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Lisää pikku ukkoja nurkkiin

Nurgle-listan julkaisun jälkeen sattuikin sopivasti, että puolikas Maelstrom-tilaus tuli kotiovelle, tuoden jo edellisessä postissakin mainitut figuurit. Tästä tilauksesta turisinkin jo vielä aikaisemmin. Suureksi harmikseni Maelstrom ilmoitti, että he eivät postita enää Citadel Carry Caseja Iso-Britannian ulkopuolelle. Kylmän viileästi vain palauttivat rahat kyseisestä tuotteesta, ja jättivät minut ruikuttamaan rannalle ilman figusalkkua. Onneksi tällä hetkellä vielä käytännössä kaikki pelit on pelattu minun luonani. Pelkään vain, että jossain vaiheessa tulevaisuutta tämä tilanne tulee muuttumaan, ja minä joudun oikeasti pakkaamaan ne Örkit johonkin lähteäkseni.

Chaos Daemons armeijan alkua ja Furinjin Venom
Lisäksi, samalla oven avauksella sain käteeni erään käytetyn tavaran paketin. Sotavasarasta tarttui iso kourallinen GW Örkkien vanhempaa tuotantoa. Niin kuin muutamista blogeista onkin jo tullut aavisteltua, peliporukkamme elättelee toivetta Mordheim-kampanjan aloituksesta. Itse valitsin tässäkin pelijärjestelmässä rodukseni Örkit ja sitä varten halusin mielestäni hienoimman peikkofiguurin mitä GW on joskus saanut ulos, Stone Troll with Great Axe. Lisäksi sain siinä samalla käsiini viisi wanhemman ajan squigia, jotka ovat yhtä mahtavaa tavaraa kuin peikkokin, ellei mahtavampaa.

Trolli ja mahtavat wanhat Squigit, maalinpoistokylpyä odotellessa.
Lipputankoörkki on kyllä nätti.
Jouduin ostamaan Peikon ja Squigien takia samaan syssyyn ison läjän vanhoja Boar boyzzeja. Näille (ainakaan noin monelle) en hirveästi keksi käyttöä. Sain yllä olevan kasan posteineen hintaan 22,50e. Mielestäni kohtuullista, kun pelkästään Stone Troll with Great Axe on nykyään GW:n sivuilla collector's osiossa uutena sen 20,00e.

2 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä! ;)
  Otan osaa siintä, ettei sitä figusalkkua tullut..
  Itseni lempi trollit on kyllä myös nuo Stone Trollit. ;)
  Jatka samaan malliin! :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos osanotostasi, Rang112 :')

  Tarttee katsella mistä saisi hyvään hintaan sopivan salkun. Suomesta viitisenkymmentä euroa citadel-salkusta tuntuu hieman nihkeältä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...