maanantai 13. kesäkuuta 2011

We'z getting paint on our MEGA-ARMOR!

Viikonloppuna tuli haahuiltua Turussa tutkimassa paikallista ja erittäin kesäistä yötä yksien parhaimpien ystävien kesken. Kylmä olut Aurajoen rannan nurmella helleasteissa oli aika pop. Tästä huolimatta sain yllättävän paljon aikaiseksi eilen tultuani kotiin.

Mietittyäni jonkun aikaa, aloin maalailemaan Meganobeja ja katsoin pöydällä ollutta Big Mekkiä Kustom Force Fieldin kera, josta päätin kaapata käytettävät värit. Kun viime blogipostauksessa pähkäilin sinisen, turkoosin, metallisen ja kuparin välillä, valitsinkin sitten ne kaikki. Mukaan tulivat myös punainen ja oranssi. Ajatus Big Mekin värien käytölle syntyi faktasta, että kyseinen mekaanikko tulee toistaiseksi lähes poikkeuksetta kaitsemaan näitä peltiheikkejä. Joskus kasaan vielä noista säläboxissa uivistta Mag Uruk Thrakan osista, jonkun mega-armor warbossin. Joka tapauksessa KFF-mek on myös erittäin hyvä vaihtoehto LD 8 re-rollittavalla johtajuudellaan ja Kustom Force Fieldin cover savet nappaavat mahdolliset vihollisen plasmalaukaukset, jos joskus vahingossa avoimelle maastolle joudutaan. Trukissa ja Battlewagonissa näidän kavereiden tulevaisuus kuitenkin on.

Tässä pari WIP-kuvaa, josta näkee kuinka värit sopivat(/eivät sovi?) keskenään.


4 kommenttia:

 1. Örkeiltähän nuo näyttävät. En ymmärrä mitä tuskailit. Anna maalin palaa vaan katkeraan loppuun saakka, niin hyvä tulee.

  VastaaPoista
 2. Jees, en itsekään oikein. Turkoosi edustaa tuolla örkkien ihoissa myös Big mekin ihon hengessä. Kun nämä ovat valmiita, näillä voi mennä pelikentällä mistä vaan läpi paremmalla omatunnolla. :)

  VastaaPoista
 3. Ihan kunnon panssaroiduilta mörssäreiltä vaikuttaa, vielä kun nyt sais itse kasattua ton ig kasan kuntoon - onneks ilmat viileni niin jaksaa taas tehdäkkin jotain ;D

  VastaaPoista
 4. Looking good! Komeita örkkilöitä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...