tiistai 31. tammikuuta 2012

Tactical Marine Squad: Brother Brann'Sar 4/10

Neljäs esiteltävä Taktinen avaruusmerijalkaväensotilas on erikoisaseen käyttäjä: Brother Brann'Sar (norjan sanasta brannsår = palovamma). Vaikka hyvin usein taktisen ryhmän erikoisaseet kiertävät ryhmän jäsenillä, sillä jokainen hallitsee kunkin asetyypin käytön, Brann'Sar on kehkeytynyt Melta -aseperheen vakiokäyttäjäksi omassa ryhmässään. Tämä on johtanut myös moniin vammoihin, sillä hän on usein pysäyttämässä sitä petturi-Land Raideria tai muukalaislennokkia pahimmassa mahdollisessa paikassa viimisillä sekunneilla.

Metalliosat ovat jälleen GW:n Iron Hands -boksista. Suosittelen kyseisen boksin hankintaa, jos persoonallinen ulkonäkö marineilla kiinnostaa. Boksi on lähes saman hintainen kuin normaaliversiokin. Valitettavasti mukana tulee vanhemman tyylinen muoviskehikkosetti, joten mukana ei tule mm. plasma gunia, melta gunia eikä yhtä kattavaa liinavaatekasaa.

Veli Palovamma
Prometheus-kultti on lähellä Brann'Sarin useaan otteeseen poroksi palaneita sydämiä.

2 kommenttia:

  1. Hyvä fluffipätkä, mutta pistää sen jälkeen häiritsemään, että miten ihmeessä kädet ovat selvinneet noin vähällä verrattuna muuhun ruumiiseen, kun kuvittelisi, että ne ottavat hittiä ensimmäisenä kun polttavia materiaaleja lentelee takaisin itseä kohti. ;)

    VastaaPoista
  2. Noo kai ne kappaleet lentävät vähän jokainen omalla lentoradallaan, joten tuurilla? Kaverilla on kuitenkin teknoproteesia vasta päässä ja jaloissa. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...