tiistai 24. tammikuuta 2012

Trolltrader: 180cm Green Stuffia reilulla kympillä!

Ei, nyt ei ole kyse mistään nettipeikkoilusta, vaan törmäsin internetissä jälleen erittäin kiinnostavaan ja itselleni uuteen nettikaupaan:

http://www.trolltrader.co.uk/
Monien muiden alan liikkeiden tapaan, kaupan pääkallonpaikka sijaitsee Iso-Britanniassa, josta he postittavat tavaraa ympäri maailman. Tilauspäivämäärä oli 18.1. ja maksettuani jälleen PayPal-teitse, Trolltrader ilmoitti postittaneensa tilaukseni noin varttia myöhemmin. Naurettavan nopeaa palvelua jo sanoisin! Tavara tippui tänään 24. päivä postiluukusta, joten vähän vajaa viikko tuossa Iso-Britannian ja Suomen välillä aina menee, vaikka kuinka nopeasti postittelee. Välissä oli tietysti viikonloppukin, joka vaikutti asiaan.

Valikoima kaupassa on melko kattava. Trolltraderia voisi luonnehtia ns. vaihtoehtovalmistajien kaupaksi. Löytyy yhtä sun toista, kunhan se ei ole Gamesworkshopin tavaraa. Kauppa ilmoittaa, Maelstrom-tyylisesti, että yli 10 £ tilaukset postitetaan ilman kuluja worldwide. Vaikka oman tilaukseni suuruus kasvoi n. 15 punnan suuruiseksi, ei kaupan ostoskori ainakaan ymmärtänyt 1,50 £ postituskuluja hinnasta vähentää. Tavara oli kuitenkin siitä huolimatta niin edullista, että en paljoa jäänyt miettimään mistä mokoma johtui.

En tiedä onko tämä halvinta, mutta ainakin edullista! 
72 tuumaa (180cm) Green Stuffia 10.95 £ (n. 13 €)!
Lisäksi Trolltraderin kautta tutustuin itselleni uuteen valmistajaankin: HITECH Miniatures.25mm halkaisijaltaan olevat baset ovat erittäin laadukkaita ja hintaa viidellä oli 4,50 £
Suosittelen tutustumaan tuohon HITECH (kirjoitusasu?) Miniaturesin valikoimaan tarkemmin täältä: http://hitechminiatures.com/
En tähän hätään löytänyt mistä maasta kyseinen lafka operoi, mutta heidän sivujensa hintojen ollessa euroissa, voidaan olettaa ettei olla ainakaan Iso-Britannian tai USA:n vesillä. Postituskulut tuskin kasvavat kovin suuriksi tuoltakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...