perjantai 27. tammikuuta 2012

Tactical Marine Squad: Brother Fir'Fisle 2/10

Aika toisen taktisen mariinin astua esiin. Brother Fir'Fisle (norjan sanasta: lisko). Minusta norjan kielellä kaikki kuulostaa hyvältä. :D Varsinkin kun vähän vääntelee kirjoitusasua jännemmäksi. Painein pitkään mielessäni veljien nimeämisestä norjan ja kreikan kielen väliltä. Kreikka sopisi Salamantereiden fluffin puolesta paremmin, mutta koska in the dark future there is only Terra, eikä yksittäisiä maita, niin miksipäs ei.

Haluan että Salamantereissani on enemmän sitä taktista fiilistä, eikä pelkästään sitä kansikuvallista posetusta, vaikka sitäkin rutkasti mukana on. Kaverille on väsätty sotilastermein "chestrig"-tyylinen kantolaite laittamlla lipastaskuja rintapanssariin kiinni. Ei ennennäkemätön temppu internetissä, mutta itse pidän. Kuvassa myös Hitech Miniaturesin hartsialustoja.

Brother Fir'Fisle
"In addition to the standard Space Marine armament of bolt pistol and grenades, most Tactical Space Marines carry a bolter - the furious weapon of vengeance made famous on untold millions of blood-soaked battlefields."

4 kommenttia:

 1. Brother Fo Shizzle! ...kyllä, olen katsonut Scrubsia taas joka päivä..

  VastaaPoista
 2. Arvasin jo mitä tämä kommenttiraita piti sisällään, ennen avaamistakin. :D

  VastaaPoista
 3. Jos hetkeksi rauhoitutaan ja kommentoidaan vakavammin, niin näyttää jotenkin siltä, että tuo chestrig olisi jotenkin vinksallaan tai istuisi huonosti, mutta toisaalta se saattaa johtua ihan kuvakulmasta. Tuosta mukana roikkuvasta boltterista tykkään kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio muuten! Kuvakulma erityisesti korostaa vinoutta, mutta kyllä se ihan oikeasti hieman vinossa on. Kaveri on varmaankin myöhäisyön tekeleitä, niin keskittyminen on saattanut liimauksessa hieman herpaantua. Korjaillaan..

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...