maanantai 10. tammikuuta 2011

Hey Ya'll! Take your bitz from barn.

Kuvan lato ei liity tapaukseen.
Bitzikaupat, en saa niistä tarpeekseni! Tällä kertaa lähdin tilailemaan pikku ukkojen pikku osia suuren meren takaa, Amerikasta. Tarkastelun kohteeksi saapuu Bitzbarn.com.

Selailtuani Bitzbarnia, huomasin ilokseni, että kauppa eroaa useimmista muista bitzikaupoista sprue-tarjonnallaan. BB ei myykään pelkästään bitzejä vaan myös erinäisiä GW:n figuurilaatikoiden sprueja suhteellisen kattavasti. Sainkin tuon edellisen päivitykseni Deffdreadin ja Grotzooka-killerkanin kasaan vain tilaamalla spruet joissa oli valettuina mm. kävelijöiden rungot ja jalat. Kyseisten sprue-kehikoiden hinta oli siinä 14 dollarin paikkeilla per kappale, joka on kuitenkin huomattavasti alhaisempi kuin ostaa kokonainen figuuri muualta kaupasta. Tällainen menettely ei tietysti sovi ihan vasta-aloittaneille, mikäli oma sälälaatikko ei ole kasvanut tarpeeksi suuriin mittoihin, jotta pystyisi improvisoimaan kannujen loppuosat. ;) (Huom. liike käy siis kauppaa USA:n dollareissa eikä usein näissä piireissä totutussa Pikku-Britannian punnassa.)

Tilaus kävi mutkattomasti, kun maksun suoritti jälleen kerran PayPalin avulla. Lisäsin tavarat koriin, maksoin, sain tilausvahvistuksen sähköpostiini ja jäin odottamaan osia. Tilaushetkellä, Bitzbarn oli joulu/uudenvuoden vietto-lomalla, mutta kauppa reagoi maksusuoritukseeni välittömästi samana päivänä kun oli ilmoittanut palaavansa takaisin liiketoimintaan. Kirje saapui Amerikoista muutaman päivän verkkaisemmin kuin Iso-Britannian kilpakumppaneilta, mutta mitä olisi voinut odottaa Atlantin toisella puolelta olevilta? :)
Tavara oli sovitun mukaista ja sitä oli riittävästi, ja yksi kauppa jälleen kerran vastaanotti hupenevia rahojani onnistuneesti.
Huom: Tilatessasi tavaraa EU:n ulkopuolelta, vältyt tulleilta ja suomalaisen arvolisäveron suorittamiselta mikäli tilauksen kokonaissuurus postikuluineen alittaa 45,00 euroa. Tavara tulee suoraan kotiovelle, kulkematta minkään verottavan välikäden kautta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisäksi uneton yö sai minut selailemaan Waaagh!-foorumia ja pitkään. Huomasin jotain mikä oli postattu juuri tänään.

Foorumille on ilmestynyt huhuketju örkkien 2011 loppuvuoden aallosta: *KLICK*
Ketjussa näkyy muunmuassa kuvaa jonkinlaisesta uudesta keskeneräisestä bossi-figuurista:


1 kommentti:

  1. Huh minä jo huolestuin tuosta ladon kuvasta, mutta onneksi se olikin vain arkistomateriaalia. ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...