keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Pile 'o loot and bitz 'n kits


Taas kerran toissapäivänä oli se hetki kun postiluukusta tippui korkealaatuista muovia. Tällä kertaa kirjeessä luki Bits and Kits. Nyt kun olen kokeillut useampia eri bitsikauppoja ja esitellyt ne, voidaan kysyä, miten Bits and Kits eroaa muista kaupoista?  Hyvin vähän. Bitsit koriin, Paypal-maksu ja bitsit ovat muutaman päivän sisällä postiluukusta. Jälleen tilaukseen pakottava voima oli tällä kertaa hintataso ja tarjonta. Bits and Kits on huomattavasti edullisempi kun verrataan esim Bitzboxiin ja Let the Dice Decideen. Lisäksi kauppa tarjosi örkeille muun muassa Stompan osia, joita en ole muualla kaupattavan nähnyt. Tilasinkin nuo kaikki kyseisen kolossaalisen kävelijän grot riggerit itselleni. Grotit pääsevät Big mekin apulaisiksi tai hillumaan jonkun ajoneuvon katolle. Saa nähdä.
Toinen mainittava löytö oli naurettavan hintaiset space marine terminator honours-olkasuojukset. Mokomat olivat hinnoiteltu 0,05 £ / KPL! Ostinkin kaupan kaikki 40 kappaletta olkasuojuksia, kaikkien marinepelaajien kauhuksi. Yhteensä nämä siis maksoivat hurjat kaksi puntaa. Suurin osa päätyy varmasti ihan örkkipojan olkapäätä koristamaan! Hah! Muutaman säästänen muihin projekteihin tulevaisuutta silmällä pitäen.

Samana iltana alkoi myös yksi pikku projekti uusien osien saapumisen myötä. Tilasin muutaman hauskan random osan örkkiobjektiivia varten. Örkkini saavatkin jatkossa puolustaa Pile 'o Loot-objektiivia. Muiden rotujen kiinnostuksen romukasaa kohtaan voisi selittää esimerkiksi vaikka tuolla kettingillä vyötetyllä kirjalla, tai ehkäpä Land Raider Crusaderin hurricane boltteri on liian arvokas jätettäväksi örkkien lootattavaksi? Vihollislinjoja tutkinut Tau drone on saanut selville jotakin äärimmäisen tärkeää ja nyt alasammutun kiekkorobotin kovalevy on saatava takaisin? Mene ja tiedä.
1 kommentti:

  1. Aikamoisen määrän kamaa taas napseitkin. Tuo korvakuulokkeilla varustettu gobbo tuo kyllä niin paljon epämääräisiä mahdollisuuksia.

    Objective näyttää myös hyvältä. Ehkä hieman lisää sälää se vielä kaipaisi niskaansa. Perustelusi muiden rotujen kiinnostukselle romukasaa kohtaan ovat fluffillisesti oikein hyväksyttävät.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...