torstai 27. tammikuuta 2011

Introducing Ramshackle Ork Buggies

Tänään oli maastotorstai ja kokoonnuimme peliporukan kesken tekemään yhteistuumin maastoja, parempien tulevien pelikokemusten toivossa. Kuitenkin, muutaman spray-maalin suihkaisun jälkeen ponnekaasut tiivistyivät sieraimieni kautta aivoihin ja muuttuen puhtaaksi WAAAGH!-energiaksi. Lopetin maastojen kanssa säätämisen sikseen ja aloin näpräämään uusia rakettikirppuja armeijaani.

Buggyt ovat Ramshackle Games.co.uk -tuotoksia ja hartsia. Hartsi on minulle materiaalina aivan uusi, ja se käyttäytyykin aivan eri tavalla kuin tutumpi muovi ja metalli. Tuntui,kuin tikkunekkua olisi veistellyt. Tavara rouskui ja irtoili puukon ja sahan voimasta vähän satunnaisista kohdista ja odottamattomasti. Lisäksi, lisätuuletus ja kasvosuojus tuntui olevan tarpeen, hartsin työstö kun ei mitään täysin haitatonta hommaa ole.

Kolme kilpuria kustansivat postikuluineen vain reilu parikymmentä euroa.

Näitä tulee ainakin se kolme, todennäköisesti lisää. Ostanen joko samoja NR2 Stingereitä, tai jotain muuta Ramshacklelta.
Ramshackle Gamesissa asiointi jälleen oli hyvin samanlainen kokemus kuin bitsikaupoissa. Nopeaa ja suhteellisen virtaviivaista. Harmikseni kuitenkin, tavara saapui hieman kärsineenä. Postissa paketti oli saanut ilmeisesti iskun ja tämän vuoksi pari pakoputkea ja renkaiden kiinnityspaikkoja oli napsunut. Ilmoitin asiasta Ramshackle Gamesille, ja he tarjoutuivat lähettämään buggyja lisää, mutta kieltäydyin koska saan hyödynnettyä nämä rikkinäisistä osista huolimatta. Karmapisteitä siis ropisi kerrankin plussan puolelle.
Ramshackle oli muistanut minua lisäksi kahdella ylimääräisellä Stingerin renkaalla ja yhdellä jalan kulkevalla figuurilla, ilmeisesti hieman pitkittyneen toimitusajan takia. Minä kiitän!
2 kommenttia:

  1. Hienoja hilavitkuttimia tuolta firmasta tosiaan saa paljon. Sääli, että kaupasta hyötyvät tällä hetkellä lähinnä örkit ja ihmiset. Saattaisin kyllä silti ottaa osaa seuraavaan tilaukseen ;)

    VastaaPoista
  2. Pahoittelen, myöhästyit. ;)

    Tilasin 6 erilaista pikku autoa lisää. Ramshackle suosittelee tilaukset pitämään pieninä, sillä isommat tilaukset poikivat vaan suuremmiksi postikuluiksi. Tilaukset tulevat muutenkin useimmiten useammissa kirjeisä/paketeissa.
    Ramshackle tarjoutui antamaan 2 tilaamistani kilpureista ilmaiseksi, viime tilauksen rikkoutuneiden vuoksi. YAY!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...