sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Best Miniature of Pori II -kilpailu


Hyvä yleisö, Sotussa, Porin ja sen lähiseudun harrastajien kesken, järjestetään Best Miniature of Pori II-maalauskilpa. Deadline-päivä kuvien lähettämiseen kilvan organisaattorille on tänään klo 23.59.59, ja viimeisille tunneillehan se klassisesti meni. Mitään sen suurempia kategorisointeja osallistuville napeille ei ollut, kunhan on kyseessä yksi (1) figuuri. Kilpa on täysin rento ja mitään fyysistä palkintoa ei ole, vain mainetta ja päähän taputusta. ;) Viimeiset sutimiset tehtiin tänään tuossa hiukan ennen iltayhdeksää. Klikkaamalla kuvat suuremmiksi!

Deffskull Mega-Nob Obadia'

Hydrauliikkakouran kanssa operointi on veristä hommaa.
Obadia' on asennuttanut panssariinsa Don Rosan Mustan Ritarin tapaan tarttumakoukun, sen jälkeen kun hän kaatui kierreportaissa. Nyt hän ei ehdikään kierimään alas asti!
Slog softly, and carry a 'uge shoota!

 
Päivitys 8.8.2011: Kilpailu on nyt ohi ja tulokset ovat saapuneet. Obadia' lohkaisi itselleen 3. sijan. Osallistuneita töitä oli yhteensä 14 kpl. Olen tyytyväinen sijoitukseen.  

6 kommenttia:

 1. Komian likaista jälkeä. Hyvää työtä.

  VastaaPoista
 2. Tuo koura on kyllä todella hienon näköinen.

  VastaaPoista
 3. Himo siisti fiku, tuo sininen on kyllä kaunista. Vielä kun oikeasti itsekkin jaksaisi joskus näin hienon fikun ees tehdä. Pisteitä tulossa kyllä kisassa ;)

  VastaaPoista
 4. Unohtanut kiittää kommentoijia. Siis kiitos!

  VastaaPoista
 5. Hieno. :)
  Onkos Porissa enää mitään varsinaista myymälää joka nappeja myy? Ei ole osunut silmiin kun siellä toisinaan tulee myös pyörittyä.
  Taitaa Porilaiset harrastajat vaan olla nettifirmojen ahkeria kuluttajia?

  VastaaPoista
 6. Moi, Kiitos. Porissa toimii nykyään Pelikauppa: https://www.facebook.com/PorinPelikauppa?ref=ts&fref=ts
  ja
  http://mygamestore.fi/#pori

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...