keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

KR Multicase -figuurisalkku

Taannoin surkuttelin sitä, että jäin ilman Citadelin Figure Casea, kun Maelstromilaiset päättivät lopettaa juuri minun kohdallani laatikoiden toimittamisen Iso-Britannian ulkopuolelle. Nyt voinkin tuumia, että tapahtunut olikin onni onnettomuuden sijasta, sillä tilasin itselleni jotakin, joka tuntuu monin verroin paremmalta. "United Kingdom Only" ei koskenut tätä tilaamaani KR:n Aluminium Multicase F3:a.

Silloisen -16% alennuksen turvin laukun hinta jäi 35,50 puntaan. Hinta on siis lähes vastaava kuin Citadelin muovisesta figuurilaukusta.

Multicase F3:ssa tuli mukana seuraavia ominaisuuksia:
  • Musta tekstiilikantohihna
  • 3x36-paikkaista pehmustelokeroa päällipehmusteen kanssa
  • 2 lukkoa ja 2 avainta
  • Pehmusteiden onnekas väri. ;)

Alumiinivahvisteinen kantosalkku ainakin tuntuu ja näyttää kestävämmältä kodilta figuureille kuin muovinen.
Laukku avoinna. Laukku sulkeutuu kahdella klipsillä reunoistaan.
Klipsit on mahdollista lukita mukana tulleilla avaimilla. Mukava ominaisuus, mutta tuskin itse tulen tarvitsemaan. Avain on sen verran yksinkertaisen näköinen, että lukon tiirikoimiseen riittänee jo 20 lockpick skill.
Oi! We'z getting cozy in these new lucky blue beds of our!
3x36 lokeroa tekee yhteensä 108 perusnappia. Kyllä tänne iso nippu poikia mahtuu, mutta vehicleille minulla ei ole vielä mitään kantotapaa.
Yleisvaikutelma laukusta on laadukas, lukuunottamatta kantokahvaa ja lukkoja. Kantokahva vaikuttaa olevan jonkinlaista muoviseosta. Kyllä salkkua uskaltaa kahvasta roikuttaa, mutta silti mieleen jää karmiva ajatus siitä, että mitä jos tämä kahva antaakin joskus käytössä periksi? Olisiko ollut liikaa lisäkustannuksia jos senkin olisi reunojen lisäksi tehnyt alumiinista ja minä olisin voinut nukkua yöni rauhassa? Rungon alumiinisia reunavahvikkeita lukuunottamatta laukun materiaalivalinta on minulle mysteeri. Se vaikuttaa muovilta, mutta toisaalta se vaikuttaa joltakin ihan muulta. Nopealla Googlailullakaan en materiaalia saanut selville. Joka tapauksessa se tuntuu kovemmalta ratkaisulta kuin esimerkiksi Citadel Carry Casen, musta hieman periksi antava muovikuori. Ehkäpä parhain myyntivaltti silti KR Multicasessa Citadeliin nähden on lisätty kantohihna ja hihnalenkit. Voin kuvitella kuinka jotkut turnauspelaajat/conilaiset kärvistelevät laukkujensa kanssa kun kädet eivät yksinkertaisesti riitä. Tämä laukku on ainakin yksi kädessä pidettävä vähemmän.

Maelstrom pitää valikoimissaan vain muutamaa KR:n perusmallia, mutta KR:n omasta ebay-kaupasta löytyy jos jonkinmoista kantolaukkuhirviötä, muunmuassa renkailla kulkeva "kaljakärry"-malli.

Kardinaali suosittelee!

Loppuun vielä video jossa laukku todistetaan jo melko turvalliseksi figuureille ja kananmunille.1 kommentti:

  1. Vaikuttaa hyvältä hankinnalta... Kiitos katsauksesta! Itsekin tarvitsen laukun tai pari, kun on alkanut figuja kertymään :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...