maanantai 18. heinäkuuta 2011

"Tuli palaa takassa lämpimästi..."

...ovat ensimmäiset sanat HeroQuestin seikkalukirjan sivuilta. Ahh.. mikä nostalgian puuska! Ei tässä kai mitään muuta kuin, että sain vahingossa suht hyvässä kunnossa olevan HeroQuest -lautapelin.. Kympillä. Talk about a bargain!
Kaikki kiitos tästä kuuluu Furinjille, joka pelasti kyseisen pelin kaveriltaan, joka oli viemässä sitä kuumehoureilultaan ilmaiseksi konttiin. Konttiin!

Schwarzenegger ja kaverit

Tavaraa tuntuu olevan ainakin paljon, tarvitsee tehdä vielä tarkka inventaario, että  tiedän puuttuuko jotain.
Muistiinpanolappusiakin oli iso nippu jäljellä. Taustalla sääntis ja pelilauta.
Tätä tuli lapsuudessa pelattua aikalailla ja aina astuessa laudalla huoneeseen, joka oli täynnä örkkejä tai siellä majaili Gargoili, meinasi tulla vetelät housuun. Tunnelma oli pikku poikana huipussaan. Kyseinen peli oli tietenkin isoveljeni Furinjin, mutta nyt minulla on oma! Ties vaikka tätä pelailisi joku tuleva kaunis päivä nostalgiahöyryissä.


6 kommenttia:

 1. Pahus olisi pitänyt pyytää löytöpalkkio!

  VastaaPoista
 2. Jumankauta. Koska aletaan pelaamaan?

  VastaaPoista
 3. Melkosen eeppinen hankinta *thumbs up*

  VastaaPoista
 4. Hieno löytö!!! Itselläni oli jannuna Advanced Hero Quest... Oli vaikea opetella englanniksi silloin, vaikka simppelistä meiningistä olikin kyse... Mutta tunnelma oli tosiaan aivan uskomaton. Nostalgian lääkkeeksi itsekin hankin äskettäiin tuon Descentin ja parit lisärit. Dungeon mättö on ollut kaveriporukassa erittäin toimivaa viihdettä! Pelaamaan vaan..!

  VastaaPoista
 5. Itse onnistuin löytämään pari vuotta sitten tuon peruslootan JA noitaherran paluu -lisäosan kirpparilta.

  Hintapyyntönä totaalisesti vararikkoon vievä 2e. En usko, että olen nopeammin kaivanut kolikoita taskusta ettei kukaan muu ehdi väliin. :P

  Kannattaa hieman tutkia netistä tohon löytyviä lisäideoita. Hieman muunnellut kestävyydet suurelle osalle hirviöistä parantavat peliä huomattavasti, kun joka ikinen örvelö ei ole välttämättä suoraan ylikäveltävissä.

  VastaaPoista
 6. Ovv, kiitos vinkeistä ja onneksi olkoon omasta löydöstäsi vuosien takaa. :D 2 euroa on jo sarjassamme "en tiedä mitä kauppasin".

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...