torstai 9. helmikuuta 2012

Instant moldilla Suomuviitta

Olen kärvistellyt pitkään kuinka mallintaisin tuon viittojen viitan, Kesare's mantlen Vulkanille. Green stuffin käsittely on minulla lapsen kengissä, joten tuntui helpolta ratkaisulta turvautua Instant moldiin. Jos Instant Mold on itsellesi aivan uusi käsite, suosittelen lukaisemaan Murheen bloggauksen aiheesta.

"Leimasin"-tyylillä tehtyä suomua Vulkanin viittaan
Aloitin lämmittämällä vanhoja Nurgling-muottejani uusiokäyttöön. Hienoin ominaisuus Instant Moldissa onkin, että se on 100% uudelleen käytettävää ja kyseistä tavaraa ei koskaan mene hukkaan. Green stuffia voi mennä tietysti ajoittain hukkaan, jos valettu pala ei olekaan toivotunlainen. Suomut kopioin Forgeworldin Salamander terminaattori-olkasuojuksesta jossa roikkuu tuollainen liskon nahkatalja:

Lämmin muokattava Insntant moldin pala suojuksen päälle.
Ja kas noin, suomua!
Poistin ylimääräiset reunat kynsisaksilla. Kardi's Official stamper of Lizard Scale!
Ja ei kun Green Stuffia viitan päälle ja töpöttelemään kuviota.
Suomuviitan lisäksi, Vulkan on saanut keihääseensä terän!
Sivuprofiili
Valmista tuli! Kaverilla on myös nykyisin näyttävä voimalaitosreppu.
Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Varmasti joku näppärä kätinen skulptaaja tekee tarkempaa ja hienompaa työtä, mutta tämä oli mielestäni ihan riittävän näyttävä lopputulos, suhteessa kuinka vähän vaivaa ja harmaita hiuksia sain tämän eteen nähdä. Uskon, että maalauksen jälkeen tuo erityisesti alkaa jo näyttämään joltakin.

2 kommenttia:

  1. Figu näyttää nyt kyllä pirun hyvältä, mutta viitta on ainakin valokuvassa hieman turhan puuromaisen näkynyt. Voihan se toki olla kuluneempaa nahkaa, mutta jotenkin kaipaisi suomujen erottuvan parempi.

    VastaaPoista
  2. Jees, kiitos. Vähemmän puuroisempaa lopputulosta ei tällä menetelmällä oikein taida saada, sillä luonnollisesti instant moldilla katoaa pieni osa detaljin tarkkuudesta. Toivon että maalaus tuo uutta eloa viittaan, ettei tarvitsisi aloittaa tekemään uudestaan.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...