perjantai 17. helmikuuta 2012

Vanha lisko kohtaa uuden

Hehe, joku päivä törmäsin bitsilaatikoitani tonkiessa todella vanhaan juttuun, nimittäin ns. ensimmäisen aikakauteni Salamander-marineen. Kaveriin törmääminen ei olisi voinut olla ajankohtaisempi kun isoin innostus Salamandereiden uudelleen luomisesta on itselläni päällä. Kaveri on muistaakseni jostain 90-luvun lopun ja 2000-luvun alun taitteesta. Kuitenkin todennäköisesti yli 10 vuotta vanha maalaus. Eniten tässä kuitenkin naurattaa tuo figuurien kokoero, mikä saadan aikaan mahtipontisella basella ja vähän vähemmän kyykkivillä jaloilla:
Kardi's Salamander from the 90's and Kardi's Salamander from 2012

Tämän postauksen kirjoitushetkellä olin yhä Helsingissä, joten en ole kirjoittamassa kokemuksiani siitä kuinka mahtava lavashow Rammsteinilla oli ja kuinka siistiä oli ja kuinka paljon korvia tinnittää ja ja..

4 kommenttia:

 1. Goblin Green base ja vanha GW-flokki <3

  Just edellisenä päivänä Defilerin ja Tezin kanssa fiilistellen naureskelin kaljasen ääressä miten aikanaan kaikkien armeijoiden kaikki baset oli juuri tuollaisia :D

  VastaaPoista
 2. Hävettää tunnustaa, että joissakin armeijoissa käytän vieläkin gblin green basea ;-) mutta olenkin sellainen old school heebo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, Mikäs siinä. Puuhamaa-look tuntuu olevan aina muodissa. :D

   Poista
 3. Eihän siinä kieltämättä mitään varsinaista vikaa olekaan. :D Ennen ei vain tullut ajatelleeksikaan, että se voisi olla jotain muuta.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...