perjantai 3. helmikuuta 2012

Tactical Marine Squad: Brother Sergeant Ambolt 7/10

Järjestyksessä seitsemäs esiteltävä Tactical squadin jäsen ja ryhmän kersantti Ambolt (norjan kielen: alasin). Jos taktinen ryhmä itse on toiminnassaan se vihollista iskevä vasara, hyvä johtaja toimii kuvainnollisena alasimena, joka antaa työlle sen laadukkaan lopputuloksen. (Olipas tekotaiteellista kakkaa tuo äskeinen virke. :D) Amboltin ryhmän jäsenet arvuuttelevat myöskin, että hänen nimensä tulee jostain aivan muusta. Kaverin päästä on puolet metallia, joka vastaa painoltaan pientä sepänpajan olennaista työvälinettä. (Biomekaniikka ei näy oikein kummastakaan kuvakulmasta, valitettavasti)

Kaveri on mielestäni loppujen lopuksi yllättävän tyylikäs, vaikka joku varmaan haukkuisikin tätä vähän tylsäksi napiksi. Space Wolf -boksista hieman vähemmän kyykkäävät jalat, SM Commander boksista Combi-melta ja jo tutuiksi tulleet heraldiikat olkasuojuksissa ja kitbash on valmis. Combi-meltaan on lisätty vielä kiikaritähtäin. Kuvan ottohetkellä en ollut vielä lisännyt selkäreppuun Forgeworldin messinkisymboleita, mutta nyt se on tehty.

Brother Sergeant Ambolt

Kello 14.00 Päivitys:
Furinjin totuuksia seuraten, lisätilpehööriä.

Puppetswar.eu -käsi ja koristeltu reppu
Tein green stuffista suomumunasuojan ja lisäsin vyölle melta bombin.
Muutama tasku ja kranaatti taaksekin. Parempi?

2 kommenttia:

  1. Tuo nyt kuule kaipaa jotain lisää. Kessuhan jää melkein johdettaviensa varjoon. Tuossa ole oikein muuta kuin iso pyssy ja yrmeä otsa, jotka tottakai ovat oleelliset asiat normaaleissa 40K-mariineissa, mutta tässähän pyrittiin viemään se mariinius astetta pidemmälle ja nyt ei jotenkin ylletä sitä extra mailia...

    VastaaPoista
  2. Taidat olla oikeassa. Takaisin pöydän ääreen siis.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...