keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Land Raider Redeemer/Crusader magnetized turrets

Vain nopea todiste siitä, että edistystä on tapahtunut tälläkin viikolla, Land Raider Redeemer magnetisoiduilla aseilla:
Tankissa on Forgeworldin Salamander -luukut
Rhinon kattoluukkujenkin toimintaa esitellessä tuli otettua viimeksi videota ja päätin ottaa tästäkin maiden ryövääjästä pienen pätkän. Käytetyt rare-earth magneetit ovat halkaisijaltaan 8mm, 12mm ja 20mm suuruisia.


Kirjoitushetkellä vain Redeemer-version Flamestorm cannonit ovat asevaihtoehtoina kasattuina, mutta tarkoitus on tietysti tehdä tämä myös Crusader-kelpoiseksi. Olen myös miettinyt jonkinlaisen twin-linked Lascannon -tykkien konvertointia, sillä tuo hullin Assault Cannon on helppo vaihtaa Razorbakeissa tulevaan Heavy Boltteriin, If you know what I mean.

Mutta eipä tästä sen enempää. Pisin aika meni tässä päivityksessä videon lataamisessa youtubiin ja nyt pitää ruveta pakkaamaan tämän päiväistä Rammsteinin Helsingin keikkaa varten! --->

1 kommentti:

  1. Pitäis varmaan jossain vaiheessa aloitta tuo megnetisointihommeli... Vai Rammstein! Oli kuulema hyvä keikka, tyttäreni sai lipun, minä en ehtinyt saada... No se bändi tuli nähtyä Berliinissä ;-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...