perjantai 26. marraskuuta 2010

Suurpäivitys: 2010 tuotoksia

Laitetaanpas esille vähän figuureita. Tämä harrastus oli ikään kuin horroksessa minulla ja myös peliporukassani useat viime vuodet. Nyt tänä vuonna se nosti uudelleen päätään kun maalailu ja muu puuhastelu tuli ainakin omalla kohdallani ajankohtaisemmaksi kun pääsin pois armeijan kurkkusalaateista ja muutin myös sen jälkeen isompaan asuntoon. Suurempi kämppä antaa tietysti paremmat edellytykset, noh, figuttaa, tai ainakin levittää figuurilaatikot isommalle pinta-alalle jossei muuta!

Tässä siis 2010 aikaansaannoksiani. Tätä ennen tekemiäni figuureitani en tohdi näyttää tai olen ne myynyt eteenpäin.

500 pistettä. Lista löytyy blogista.

3 kania rokiteilla, Lipputanko ja baset kesken.


Kanien aseet ovat magnetisoituja.
Hieman keskeneräisiä shoota-poikia.
2 Kannonia. Grottien ihot vielä kuntoon niin aika loppusuoralla oltaisiin.


       
Valmiita slugga-poikia 19 kpl
Weirdboy. Fluffillisesti tämä on Big mek/Loota boy, jolla on mennyt asevarustelu jossain vaiheessa vähän yli. ;) Keskeneräinen.
Warboss on Warbike. 155 pistettä maksava vauhtihirmu isompiin peleihin. Pitäisi vielä base tehdä valmiiksi.  Loota boyz. En pidä GW:n omista "karuselli"-tykeistä joten lähdin omille teilleni deffguneissa. 40mm basella oleva "tulenjohtaja" on peliteknisesti aivan normi loota, mutta sillä on suuri vaikutus noppajumalien suosioon (?)

Aikamoinen satsi tavaraa kerralla tarkasteltavaksi, mutta olen kyseiset figuurit jo julkaissut sotavasara.net:in puolella aikaisemmin, joten ainakin viisi seitsemästä lukijastani on todennäköisesti nämä jo nähnyt. Mutta pick yer favorites ja sanokaa sanottavanne mitä keksitte ja kysykää kysyttävänne.

3 kommenttia:

 1. Nuo Lootat näyttävät kyllä aivan mahtavilta. Muut nyt on tullutkin aika hyvin nähtyä. Aika pelottavaa seurailla tuon vihreän sienikasan kasaantumista.

  VastaaPoista
 2. No niin..! Hyvältähän nuo näyttävät lähietäisyydeltäkin :) Pelottava poppoo kasassa. Sininen väri sopii näköjään hienosti örkki armeijalle.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista.

  Ookami_Tez: Kiitos, Lootaseihin olen erityisen tyytyväinen. Tarvitsee jossain vaiheessa kasvattaa yksikköä/tehdä toinen. Näiden maalamisen ja kokoamisen parissa viihdyin parhaiten. :)

  Alexander Man: Kiitos. Sininen mielestäni näyttää parhaalta örkeillä ja sitä on kiva maalata metalleihin, iholle, kaikkialle. Yritän usein pitää itseni kurissa sen sinisen kanssa, etten innostu käyttämään sitä liikaa. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...