torstai 25. marraskuuta 2010

Kinastelevia ja moraalisesti arvelluttavia figuureja GW:ltä! - Katso kuvat!

Mahtavaa! Joulukuun 4. päivä julkaistaan nippu uusia grotteja. Warseeriin oli ilmestynyt kuvakaappaus uudesta White Dwarfista, joissa figuurit esiintyvät. Samassa yhteydessä on ilmoitus Knight of the Blazing Sun upgrade packista, mutta se on täysin toissijainen asia.

Groteista puhuttaessa, kyseiset uutuudet ovat ainakin minulle pakkohankinta. Kinastelevat ja varastelevat grotit ovat yltiöpäisen söpöjä, joita en pysty vastustamaan. Myös tuo kahden grotin tutkimusmatka Shootan oikeaoppisen käytön saloihin on erittäin hauska ja hienosti toteutettu ja varma lisä GW mail orderiini joulukuussa. Pahoin nimittäin pelkään, että kyseiset figuurit löytävät tiensä aika huonosti muihin GW:n figuureita myyviin kauppoihin kuten esimerkiksi Maelstormiin tai suomalaiseen Boosteppiin.

Voi vain toivoa jatkossa että GW rohkaistuu julkaisemaan vastaavia "randomeita" figuureja enemmänkin.

Tulen todennäköisesti sisällyttämään kyseiset grotit aivan normaaliin grot ryhmään armeijalistassani. Tavaraa haalivat grotit nimittäin sopivat loistavasti loottaavan Deffskull-klaanini riveihin. Vähän sinistä sotamaalia iholle ja muutama grotti vanhoista figuureista noiden uusien vierelle niin meillä on mahtavalta näyttävä 40 pisteen objective holderi. :)

5 kommenttia:

 1. Warseerissa noihin jo törmäsinkin, mutta nyt vasta aloin tuijottaa pyöreillä baseilla olevista groteista tuota vasemmassa alanurkassa olevaa, että mitä se oikein tekee. Kuvittelenko vai tekeekö se tarpeitaan örkin kypärään...

  VastaaPoista
 2. "There's one with plier in hand, wrenching teef out of a skull, while another is leaving a surprise in an ork helmet!"
  Eli kyllä! :D

  VastaaPoista
 3. Urgh sehän tosiaan jopa lukikin siellä tekstissä. Sen siitä saa, kun katsoo asioita ennen aamukahvia.

  VastaaPoista
 4. Grottimaisen kivoja! Hieno 500 pts poppoo sulla kasassa. Maalausjälki näyttää hienolta! Ihan läheltä ei päässy tirrittämään, mut hyvän näköinen kokonaisuus jokatapauksessa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Alexander Man. Lähietäisyydelle ei ollut tarkoitus vielä päästäkään. ;) Näistä kuvia lisää jatkossa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...